Performanta incredibila reusita cu un TRACTOR. Viteza maxima atinsa de monstrul cu 1000 de cai putere

Performanta incredibila reusita cu un TRACTOR. Viteza maxima atinsa de monstrul cu 1000 de cai putere
  • Modificat special pentru acest record
  • Motorul diesel dezvolta 1000 de cai putere
  • Aerodinamica pusa la punct de Williams Advanced Technologies
Distribuie pe Facebook

Britanicii de la JCB au doborat recordul mondial de viteza pentru tractoare cu un monstru propulsat de un motor diesel 7.2 litri capabil de 1000 CP. La volan s-a aflat nimeni altul decat pilotul de motociclete Guy Martin.

Britanicii sunt pusi pe stabilit noi recorduri mondiale cu vehicule care mai de care mai neobisnuite. In urma cu cateva saptamani, masina de tuns iarba Mean Mower V2 a celor de la Honda UK a doborat un record mondial de acceleratie, iar acum un tractor a reusit o performanta la fel de impresionanta.

Fastrac 8000, un monstru cu motor diesel de 7.2 litri, a fost modificat special pentru a stabili un nou record mondial de viteza, iar rezultatul suna cam asa: 1000 de cai putere, 2500 Nm cuplu si aerodinamica pusa la punct de Williams Advanced Engineering, compania din spatele echipei de Formula 1 cu acelasi nume.

Fastrac 8000

La volan cu Guy Martin, un cunoscut pilot de motociclete britanic, tractorul a reusit sa atinga o viteza maxima de 166.72 km/h pe pista unui aeroport militar din Anglia. Recordul a fost filmat si va fi inclus in cadrul unui documentar care urmeaza sa fie difuzat in lunile urmatoare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Iunie 2019