Peugeot ne arata primele poze cu modeul RCZ R de 260cp

Peugeot ne arata primele poze cu modeul RCZ R de 260cp
  • Peugeot RCZ R va fi dezvaluit la Goodwood Festival of Speed
  • Masina de serie va fi pusa in vanzare anul viitor
  • Sub capota va avea un motor 1.6 litri Turbo de 260 cp
Distribuie pe Facebook

Masina sport a celor de la Peugeot a fost in ultimii ani modelul RCZ. Insa pentru 2014, francezii anunta un nou RCZ, mai interesant si mai puternic ca niciodata.

In cadrul Salonului Auto de la Paris din anul trecut am putut admira conceptul Peugeot RCZ R al francezilor. Iata ca in sfarsit, masina este gata si e pregatita pentru productia in serie.

Desi anuntata oficial pentru lansarea in cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood care se va desfasura in acest week-end, in ziua de vineri, cand va sosi si comunicatul de presa oficial, Peugeot RCZ R poate fi deja admirat in cateva imagini. Masina Sport-Coupe a francezilor se aseamana cu masina concept de la Salonul Auto de la Paris, dar are cateva modificari minore estetice.

Peugeot RCZ RPeugeot RCZ R

Daca la exterior masina se remarca prin sigla R pe grila frontala si pe capacul portbagajului, dar si un eleron proeminent in spate si evacuare dubla, la interior gasim scaune sport cu sustinere laterala zdravana, imbracate in tapiterie de piele neagra cu Alcantara si insertii rosii, volan, fete de usi si bord finisate la fel, elemente lucioase si sigla R pe scaune si pe consola centrala.

Momentan, nu exista date oficiale din partea Peugeot referitoare la modelul RCZ R. Pentru ca se asteapta dezvaluirea oficiala de la Goodwood, care va avea loc vineri. Insa un lucru e cert: oficialii Peugeot au confirmat faptul ca masina va avea sub capota acelasi propulsor de pe varianta concept, vazuta anul trecut. E vorba de un motor in 4 cilindri Turbo, de 1600 cmc, care produce 260 cp, cuplata la o transmisie manuala in 6 trepte, care va punea puterea pe asfalt cu ajutorul unui diferential LSD de tip Torsen.

Peugeot RCZ RPeugeot RCZ RPeugeot RCZ R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Peugeot RCZ R
mai multe