Porsche socheaza Detroit-ul cu noul 918 RSR!

Porsche socheaza Detroit-ul cu noul 918 RSR!
Desi acesta nu este chiar scopul principal al celor de la Porsche, nimeni nu poate nega prezenta generata de orice model al constructorului german. Forma caroseriei atent sculptata, liniile agresive si elegante in acelasi timp, nota zgomotoasa a sistemului de evacuare si caii putere intr-un numar de ordinul sutelor combinati cu performantele ce-ti taie respiratia, toate dau o savoare speciala supercarurilor din Stuttgart.
Distribuie pe Facebook

Insa noul Porsche 918 RSR este supercarul capabil sa te introduca in lumea nivelului urmator. Forma eleganta a caroseriei purtata de impresionantul concept 918 Spyder a fost luata cu asalt de linii agresive si vulgare, noua masinarie a constructorului german venind la pachet cu prelungire pentru spoilerul fata, prize de aer de dimensiuni generoase, usi cu deschidere verticala, aripi musculoase, jante pe 19 inci cu prindere centrala, eleron urias si un paintjob deja-legendar, care anunta intentiile baiatului rau din Stuttgart. Asemeni exteriorului, interiorul adopta filosofia "form follows function" si gazduieste in locul scaunului pentru pasager un acumulator volant.

Noul Porsche 918 RSR socheaza Detroit-ul!

Sub capota, noul Porsche 918 RSR ascunde un motor in opt cilindri, ce dezvolta nu mai putin de 563 cai putere la 10.300 rpm. Suna bine, nu-i asa? Mai mult de atat insa, doua motoare electrice montate in fiecare dintre cele doua jante fata asigura celui aflat la volan un plus de 204 CP (generati in timpul franarii), puterea maxima urcand astfel pana la impresionanta valoare de 767 CP. Iar asta nu e tot. De asemenea, supercarul din Stuttgart se poate bucura si cu sasiul monococ realizat din CFRP (carbon fibre reinforced plastic), cutia de viteze in sase trepte si, nu in ultimul rand, sistemul torque vectoring.

Noul Porsche 918 RSR socheaza Detroit-ul!

Noul Porsche 918 RSR va fi putea fi urmarit in actiune cel mai probabil in vara acestui an, in Cursa de 24 ore de la Le Mans.

Noul Porsche 918 RSR socheaza Detroit-ul!



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Porsche 918 RSR
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2011