Povestea celui mai ciudat BMW din toate timpurile. Are motor W10 si i-a apartinut fostului sef de la Volkswagen

Povestea celui mai ciudat BMW din toate timpurile. Are motor W10 si i-a apartinut fostului sef de la Volkswagen
  • Povestea celui mai ciudat BMW din toate timpurile
  • Are motor W10 si i-a apartinut fostului sef de la Volkswagen
Distribuie pe Facebook

Asamblat in urma cu mai bine de 20 de ani, respectivul model se bucura de 500 CP.

O companie specializata in vanzarea de masini la mana a doua isi intampina clientii - zilele acestea, alaturi de un sedan extrem de special, unic in lume. Este vorba, mai exact, despre un BMW folosit de Volkswagen - anterior, pentru testarea unui motor W10.

BMW M5 cu motor W10

La momentul actual, pretul neobisnuitului autoturism nu reprezinta, din nefericire, decat o mare necunoscuta, anuntul publicat pe internet dezvaluind - in schimb, ca exemplarul in cauza, insotit de o putere de 500 de cai, a devenit rapid preferatul lui Ferdinand Piech.

Dealer-ul cu pricina nu a dezvaluit, din pacate, nici numarul kilometrilor parcursi de acelasi BMW folosit de Volkswagen - in trecut, pentru testarea unui motor W10. Un alt mister de proportii consta in eventualele modificari de ordin stilistic - exterioare, interioare.

Ce este drept, despre impresionantul automobil se spune ca se bucura si de o cutie manuala - cu numar, in teorie, de sase rapoarte. Berlina cu greutatea de circa 1.836 de kilograme este acompaniata - inutil de adaugat, si de o evacuare cvadrupla, plus jante din aliaj.

BMW M5 cu motor W10

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2023