Povestea continua: Lamborghini dezvaluie noul Gallardo LP570-4 Squadra Corse

Povestea continua: Lamborghini dezvaluie noul Gallardo LP570-4 Squadra Corse
  • Lamborghini dezvaluie noul Gallardo LP570-4 Squadra Corse
  • Propulsia este asigurata de un V10 de 5.2 litri si 570 CP
  • Debutul oficial va avea loc in cadrul Salonului de la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Inceputa in urma cu aproximativ zece ani, la Salonul Auto de la Geneva din primavara anului 2003, povestea modelului Lamborghini Gallardo continua astazi cu un nou episod, constructorul italian din Sant'Agata Bolognese dezvaluind in cursul acestei dimineti cea de-a ??-a versiune a supercarului sau.

Lansat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva din primavara anului 2003 si trecut de-a lungul carierei sale nu numai prin unul, ci chiar prin doua facelift-uri diferite, modelul Lamborghini Gallardo ni se dezvaluie astazi intr-o noua editie speciala. O editie speciala pe nume Squadra Corse, care omagiaza departamentul de motorsport al constructorului italian din Sant'Agata Bolognese si care are la baza o alta editia speciala - editia Gallardo Super Trofeo.

Lamborghini Gallardo LP570-4 Squadra Corse

Ce este insa asa de special la acest nou Lamborghini Gallardo? Pai, in afara faptului ca imbina elementele vizuale specifice modelului Gallardo Facelift cu elementele aerodinamice caracteristice modelului Gallardo Super Trofeo Stradale, mai nimic. Nu de alta, dar propulsia este asigurata in continuare de acelasi V10 de 5.2 litri ce pune in miscare si modelul Gallardo LP570-4 SuperLeggera, viitorii cumparatori avand astfel la dispozitie undeva in jurul a 570 cai putere la 8.000 rotatii per minut. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 3.4 secunde, intervalul 0 - 200 km/h este rezolvat dupa circa 10.4 secunde, in timp ce viteza maxima este de 320 kilometri pe ora.

Alte detalii de ordin tehnic includ transmisie e-gear cu sase rapoarte, sistem de tractiune integrala, suspensie sport, sistem de franare inzestrat cu discuri carbon ceramice, plus o greutate de aproximativ 1.340 de kilograme - rezultand astfel un raport putere / masa de 2.35 kilograme per 1 cal putere.

Lamborghini Gallardo LP570-4 Squadra Corse

In ceea ce priveste debutul oficial, noul Lamborghini Gallardo LP570-4 Squadra Corse va fi dezvaluit in premiera mondiala in toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile pentru intreaga lume, atat pentru publicul larg, cat si pentru presa de specialitate.

Distribuie pe Facebook
mai multe