Poze Reale: Noul Veneno Roadster arata demential pe negru

Poze Reale: Noul Veneno Roadster arata demential pe negru
  • Lamborghini Veneno Roadster a fost lansat la sfarsitul anului trecut
  • Supercarul italian are un pret de pornire de 3.9 milioane de euro
  • Compartimentul motor gazduieste un V12 de 6.5 litri si 750 cai putere
Distribuie pe Facebook

Cu un pret de 3.9 milioane de euro si doar 9 exemplare construite, noul Lamborghini Veneno Roadster este automobilul perfect pentru cei care cauta sa iasa in evidenta.

Prezentat la inceputul anului trecut, cu ocazia aniversarii celor 50 de ani de existenta si excelenta ai marcii din Sant'Agata Bolognese, proiectul Lamborghini Veneno a surprins intreaga lume auto datorita aspectului sau dramatic-stilizat, ce ne duce cu gandul la un hibrid rezultat din combinarea unui avion de vanatoare cu cea a unui prototip ce alearga in Cursa de 24 de Ore de la Le Mans.

Aproximativ sapte luni mai tarziu, acelasi Lamborghini Veneno avea sa renunte la acoperisul din dotare, versiunea Roadster proaspat rezultata prin inlaturarea plafonului fix inspirand si mai multa intensitate stilistica. Valorile maxime au ramas insa aceleasi, propulsia supercarului italian fiind asigurata in continuare de un V12 de 6.5 litri si aproximativ 750 de cai putere.

Neatinse au scapat, de asemenea, si transmisia ISR cu sapte trepte de viteza, oferita in compania unui sistem de tractiune integrala, fisa cu specificatii tehnice incheindu-se in cele din urma cu greutatea de 1.450 de kilograme. Drept urmare, faptul ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 2.9 secunde, in timp ce viteza maxima este de 355 kilometri pe ora nu ar trebui sa surprinda pe nici unul dintre noi.

Asadar, acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat un singur lucru de precizat: modelul Lamborghini Veneno Roadster va fi construit in numai noua exemplare, fiecare dintre acestea avand un pret de pornire de 3.9 milioane de euro. Da, stim, o astfel de suma este arhisuficienta pentru a-ti compune trio-ul de vis format din Ferrari LaFerrari, McLaren P1 si Porsche 918 Spyder, insa oare vei mai avea aceeasi satisfactie?

Lamborghini Veneno Roadster in negru

Lamborghini Veneno Roadster in negru

Lamborghini Veneno Roadster in negru

Lamborghini Veneno Roadster in negru

Lamborghini Veneno Roadster in negru

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Lamborghini Veneno Roadster in negru
mai multe