Poze Spion: Audi pregateste noua generatie a modelului RS6

Poze Spion: Audi pregateste noua generatie a modelului RS6
Vesti bune pentru toti iubitorii de supercaruri ascunse sub caroserie de sedan sau break. Conform ultimelor zvonuri, germanii de la Audi pregatesc in mare taina urmatoarea generatie a fenomenalului RS6. Daca nu iti plac insa zvonurile, atunci vestile bune se dubleaza: viitorul Audi RS6 a fost deja surprins in primele fotografii spion!
Distribuie pe Facebook
O parte frontala inzestrata cu prize uriase de aer, un profil lateral ce se remarca prin extensiile pentru aripi de dimensiuni mai mult decat generoase si, nu in ultimul rand, o parte spate echipata cu eleron pentru plafon si difuzor de aer dotat cu patru tobe de esapament. Adaugam pe lista cu atractii principale ale acestui prototip si un sistem de franare cu discuri ceramice, iar discutia se incheie aici: ceea ce vedem in aceste fotografii spion nu poate fi altceva decat viitoarea generatie a extremului Audi RS6.

Poze Spion: Audi pregateste noua generatie a fenomenalului RS6

Viitoarea generatie a extremului Audi RS6, despre care nu se stie mai nimic la acest moment. Din fericire, putem specula ca noul model al constructorului din Ingolstadt va ascunde sub capota acelasi V8 twin-turbo de patru litri precum recent-lansatul S6, cu mentiunea ca propulsorul in opt cilindri va fi modificat pentru a dezvolta undeva in jurul a 550 cai putere. Sau poate chiar mai mult de atat. De asemenea, suntem siguri ca din meniul tehnic nu vor lipsi nici suspensia modificata, sistemul de tractiune integrala sau transmisia cu sapte trepte si dublu-ambreiaj, rezultatul fiind un rival pe masura bavarezului BMW M5.

Poze Spion: Audi pregateste noua generatie a fenomenalului RS6

Cand va sosi insa noua generatie a modelului Audi RS6... acest detaliu ramane momentan un mister pentru toata lumea. Cum dezvaluirea in cadrul Salonului Auto de la Geneva ar fi prematura, mizam pe Salonul Auto de la Paris. Daca nu, in 2013 se va intampla cu siguranta.

Poze Spion: Audi pregateste noua generatie a fenomenalului RS6

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Audi RS6 - Poze Spion
mai multe