Pozele oficiale ale conceptului BMW EfficientDynamics Sport

Pozele oficiale ale conceptului BMW EfficientDynamics Sport
In sfarsit au aparut imaginile oficiale ale conceptului BMW EfficientDynamics Sport, dupa ce cateva zile am fost tinuti ca pe ghimpi. Odata cu cele 94 de imagini, BMW a lansat si un videoclip, care prezinta in detaliu conceptul ce urmeaza a fi lansat in doar cateva saptamani, in cadrul Frankfurt MotorShow.
Distribuie pe Facebook
Automobilul reprezinta viziunea BMW asupra viitorului si a tehnologiei ActiveHybrid, beneficiind de avantajele unui M pe consumul si emisiile unui mini-automobil, ECO.

In ceea ce priveste partea tehnica a acestui automobil, amintim ca BMW Vision EfficientDynamics beneficiaza de un motor hibrid – un turbo diesel combinat cu doua motoare electrice, combinatie care produce circa 356 CP si un cuplu de 800 Nm.

Performante bune la consum redus! Noul concept atinge 100 km/h in doar 4.8 secunde, viteza maxima fiind limitata electronic la 250 km/h; toate acestea la un consum mediu de doar 3.76 litrii/100 km si emisii CO2 de 99 g/km.

Energia electrica este generata fara cresteri de consum datorita tehnologiei BER (Brake Energy Regeneration) si stocata astfel in 98 celule li-polimer, automobilul fiind capabil sa parcurga 50 km utilizand doar energia alternativa.

In ceea ce priveste designul, inginerii BMW au utilizat doar materiale naturale, reciclabile, imbinand si tehnologia moderna precum display-ul 3D din consola centrala sau plafonul construit din policarbonat avand un efect heliomat in momentul in care detecteaza lumina puternica.

Forma automobilului este inspirata de masinile din Formula 1, avand un coeficient aerodinamic de doar 0.22.



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (90) Poze BMW Vision EfficientDynamics in detaliu
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 31 August 2009