Pregateste-te sa ramai cu gura cascata: Koenigsegg Agera RS1 este masina cu jante mai USOARE decat anvelopele

Pregateste-te sa ramai cu gura cascata: Koenigsegg Agera RS1 este masina cu jante mai USOARE decat anvelopele
  • Acesta este unicul Koenigsegg Agera RS1
  • Masina are jante mai usoare ca anvelopele
  • Valoarea de piata e de 10 milioane dolari
Distribuie pe Facebook

Are un Megawatt putere si o valoare estimata la zece milioane de dolari. Atunci cand vine insa vorba despre unicul Koenigsegg Agera RS1, alt detaliu primeaza.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de jumatate de decada, chiar la inceputul anilor 2010, modelul Koenigsegg Agera a impresionat o lume intreaga. Atat prin formele spectaculoase ale caroseriei in doua portiere, cat si datorita performantelor din dotare.

Asemeni predecesorului sau, vechiul CCX, noul automobil al companiei suedeze a fost disponobil la vanzare in mai multe versiuni de motorizare, unele dintre acestea stabilind diferite premiere sau doborand anumite recorduri - pentru puterea maxima, viteza de top etc.

Exista si alte aspecte extrem de interesante cu privire la modelul Koenigsegg Agera, precum productia limitata la doar cateva zeci de exemplare sau valoare de piata care, dupa cum se intampla in cazul de fata, ajunge sa se ridice inclusiv la zece milioane de dolari.

Cand nu impresioneaza prin modul in care arata sau prin usurinta cu care depaseste 400 de kilometri pe ora, automobilul companiei suedeze reuseste sa atraga atentia prin numeroasele detalii ingineresti capabile sa il puna pe aceeasi lungime cu o naveta spatiala.

Unul dintre principalele elemente de atractie il reprezinta jantele cu prindere centrala si design in cinci spite, realizate din fibra de carbon - care ar cantari mai putin decat anvelopele Michelin oferite in dotarea standard a modelului Koenigsegg Agera.

Pentru mai multe dezvaluiri despre automobilul companiei suedeze care te vor lasa cu gura cascata, ei bine... aseaza-te pe scaun, fa-te confortabil si da play neaparat la urmatorul material video, ce are ca subiect principal unicul exemplar RS1 din lume.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Decembrie 2018