Pretul puterii: Cat costa in Romania noile BMW X5 si X6 M

Pretul puterii: Cat costa in Romania noile BMW X5 si X6 M
  • Bavarezii de la BMW anunta pretul noilor generatii X5 si X6 M
  • Clientii romani vor avea de platit un minimum de 123.870 euro
  • Printre detaliile primite in schimb se numara si un V8 de 575 CP
Distribuie pe Facebook

Bavarezii de la BMW au anuntat in cursul acestei dimineti ca noul X5 M va fi disponibil la vanzare, pe piata din Romania, in schimbul unei sume minime de 123.870 euro. Pentru cei care prefera modelul X6 M, nota de plata porneste de la 127.280 euro.

Dezvaluite in premiera mondiala la sfarsitul anului trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, noile BMW X5 si X6 M au ajuns in cele din urma si pe piata din Romania. Cele doua modele bavareze de inalta performanta impart o motorizare V8 bi-turbo de 4.4 litri, astfel ca pretul lor de pornire este pe masura celor 575 cai putere prezenti la datorie.

Noile BMW X5 si X6 MNoile BMW X5 si X6 M

Noile BMW X5 si X6 M

Inainte insa de a afla cum arata nota de plata a noilor X5 si X6 M, tinem sa reamintim si ca acestea au nevoie de numai 4.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Si daca tot suntem la capitolul valori demne de mentionat, ei bine... nu putem sari nici peste viteza maxima limitata la 250 km/h sau consumul mediu de carburant de 11.1 litri la 100 kilometri.

Pe plan estetic, efortul bavarezilor de la BMW de a scoate in evidenta cele doua modele de inalta performanta sunt mai mult decat evidente, prizele supradimensionate din dotarea spoilerului fata si difuzorul proeminent cu care se incheie spoilerul spate reusind sa atraga toate privirile celor din jur. Lucru valabil si pentru jantele sport, de pana la 21 inch, bineinteles.

Daca vine totusi vorba despre aspectul interior, atunci volanul multifunctional in trei spite si scaunele fata cu suport lateral marit reprezinta principalele atractii. Asta fara a lua cumva din "stralucirea" ornamentelor din fibra de carbon, ce decoreaza atat panoul de bord, cat si fetele usilor. Apropo, nu lipsesc din peisaj nici insertiile de piele, dar nici accentele metalice. Ba din contra.

Asadar, acestea fiind (re)spuse, revenim de unde am pornit, si anume la pretul noilor BMW X5 si X6 M: de la 123.870, respectiv 127.280 euro.

Noile BMW X5 si X6 MNoile BMW X5 si X6 M

Noile BMW X5 si X6 M

Noile BMW X5 si X6 M arata fioros in primul lor clip oficial

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (62) Poze Noile BMW X5 si X6 M
mai multe