Prima masina construita in Vietnam a primit o versiune de mare lux. Preturile pornesc de la aproape 164.000 de dolari

Prima masina construita in Vietnam a primit o versiune de mare lux. Preturile pornesc de la aproape 164.000 de dolari
  • Prima masina construita in Vietnam a primit o versiune de lux
  • Preturile pornesc de la aproape 164.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Seria atractiilor principale cuprinde inclusiv o motorizare V8 de 6.2 litri si 420 de cai putere.

Prezentata publicului larg cu ocazia Salonului Auto organizat la Paris in perioada 4 - 14 octombrie 2018, prima masina construita in Vietnam a primit zilele acestea o versiune de mare lux, pe nume President. Comercializata la preturi incepand de la (echivalentul a) aproape 164.000 de dolari, varianta respectiva ofera sub capota o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitatea de 6.2 litri, care dezvolta 420 de cai putere.

De provenienta General Motors, unitatea in cauza lucreaza alaturi de o transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza aparent intr-un timp de... ei bine, abia 6.8 secunde.

Mult mai impresionanta este valoarea din dreptul vitezei maxime, noul VinFast President promitand sa atinga 300 de kilometri pe ora cu pedala de acceleratia la podea. Alte detalii includ o lungime care depaseste 5.1 metri, un interior de lux (cu tapiterie din piele, cusaturi contrastante si ornamente din lemn), dar si o productie limitata la numai 500 de exemplare, potrivit primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii.

La baza masinii construite in Vietnam se afla platforma generatiei anterioare a SUV-ului comercializat de BMW sub denumirea de X5 - F15, in timp ce aspectul general al caroseriei cu cinci portiere poarta semnatura specialistilor celebrei case de design Pininfarina.

VinFast President

VinFast President

VinFast President

VinFast President

VinFast President

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze VinFast President
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2020