Primele 250 s-au dat, mai raman doar 250 de vandut

Primele 250 s-au dat, mai raman doar 250 de vandut
  • Bugatti a vandut deja jumatate din productia noului Chiron
  • 37% dintre cele 250 exemplare comandate vor ajunge in Europa
  • In total vor fi fabricate 500 unitati cu motor de 1.500 CP
Distribuie pe Facebook

Comenzile continua sa curga pe banda rulanda, in ciuda pretului care porneste de la 2.4 milioane de euro.

Numai 12 luni au trecut de la premiera mondiala a noului Chiron, insa Bugatti a reusit sa vanda deja jumatate din productia automobilului sau de 1.500 de cai putere.

Performanta in cauza este si mai impresionanta daca tinem cont ca niciuna dintre persoanele care au comandat masina cu motor W16 din Molsheim nu a condus-o inca.

Batranul Continent conduce in acest moment topul pietelor cu cea mai mare cerere pentru Chiron, 37% din exemplarele comandate urmand a ajunge in Europa.

America de Nord ocupa pozitia secunda a clasamentului cu un procentaj de 30%, podiumul fiind completat de Orientul Mijlociu (26%) potrivit datelor furnizate de Bugatti.

Dupa cum precizam si anterior, productia modelului din Molsheim va fi limitata la 500 de bucati, fiecare avand un pret de vanzare care porneste de la 2.4 milioane euro.

Elementul principal de atractie il reprezinta in cazul de fata motorul W16 anterior amintit, echipat cu patru turbine si o capacitate de opt litri pentru 1.500 de cai putere.

La Salonul Auto de la Geneva din acest an, ce se desfasoara in perioada 9 - 19 martie, standul Bugatti va gazdui unul dintre primele exemplare Chiron destinate clientilor.

Comandat de un client care a petrecut o zi intreaga testand mai multe configuratii, respectivul automobil iese in evidenta printr-un exterior in carbon de culoare albastra.

Interiorul duce la nivelul urmator tema aleasa de caroseria albastra, nuanta respectiva fiind folosita aici o data intr-o tenta mai deschisa si o data intr-o tenta mai inchisa.

Bugatti Chiron in carbon albastru

Bugatti Chiron in carbon albastru

Bugatti Chiron in carbon albastru

Bugatti Chiron in carbon albastru

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Bugatti Chiron in carbon albastru
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Martie 2017