Primul Mercedes-AMG CLE 53 4Matic+ Cabriolet din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model de performanta al nemtilor se lauda cu un motor I6 de 472 de cai putere si 4x4 in standard. Cum arata in realitate

Primul Mercedes-AMG CLE 53 4Matic+ Cabriolet din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model de performanta al nemtilor se lauda cu un motor I6 de 472 de cai putere si 4x4 in standard. Cum arata in realitate
  • Primul Mercedes-AMG CLE 53 4Matic+ Cabriolet din istorie a debutat oficial
  • Cel mai nou model de performanta al nemtilor se lauda cu un motor I6 de 472 de cai putere si 4x4 in standard
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora dureaza numai 4.2 secunde, acul vitezometrului aventurandu-se, mai apoi, pana la 270 km/h. Dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Dezvaluit intregii planete acum mai bine de doua saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui mai, primul Mercedes-AMG CLE 53 4Matic+ Cabriolet din istorie stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior la interior, cel mai nou model de performanta al nemtilor se remarca atat prin capota cu nervuri a motorului de 3.0 litri, cat si prin spoilerele agresiv stilizate, aripile conturate atent, jantele pe 20 de inch ori eleronul subtil dedicat portbagajului, insa nici ceasurile de bord digitale - livrate alaturi de un display color de 12.3", nu vor trece neobservate complet.

Seria vestilor bune continua, dupa cum precizam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale, cu scaune sport actionate electric, cu incalzire, racire, masaj, o bancheta cu locuri individuale, un volan multifunctional, in trei spite, o instalatie de climatizare cu reglarea automata, pe doua zone, a temperaturii, un sistem audio de inalta fidelitate - semnat de specialistii Burmester, statie pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile, afisaj pe parbriz, navigatie cu realitatea augmentata, cruise control adaptiv, franare autonoma de urgenta.

In plan tehnic, primul Mercedes-AMG CLE 53 4Matic+ Cabriolet din istorie ofera un motor in sase cilindri - cu capacitate de 2.999 de centimetri cubi si tehnologie mild-hybrid la 48 de volti, pentru un total sinonim cu nici mai mult, nici mai putin de 472 CP, indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 km/h sa isi gaseasca, cu acceleratia la podea, rezolvarea in doar 4.2 secunde. Intr-un final, cel mai nou model de performanta al nemtilor mai are de anuntat si o viteza de top de 270 de kilometri pe ora, directie integrala, amortizoare adaptive, discuri de franare perforate.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2024