Prins cu mata-n sac. Un spaniol ascundea intr-un hambar 26 de masini extra speciale, toate furate

Prins cu mata-n sac. Un spaniol ascundea intr-un hambar 26 de masini extra speciale, toate furate
  • A furat un generator industrial
  • Politistii au descoperit 26 de masini, furate, si ascunse intr-un hambar
  • Inlcusiv un Mercedes 190E 2.5-16 EVO II foarte rar
Distribuie pe Facebook

Politia spaniola a arestat un barbat pentru furtul unui generator de mari dimensiuni. La locatie, oamenii legii au gasit un hambar plin cu masini care au fost furate anterior si urmau sa fie vandute.

Autoritatile spaniole au arestat de curand un barbat, in varsta de 42 de ani, suspectat ca ar fi furat un generator de mari dimensiuni de pe un santier de constructii. In urma verificarilor, oamenii legi au descoperit generatorul ascuns sub o prelata insa ce a urmat a uimit pe toata lumea.

Politistii au "sapat" si mai adanc si mare le-a fost mirarea cand au dat peste un hambar in care erau ascunse 26 de masini. Si nu orice masini, ci unele speciale pe care orice impatimit auto si le-ar dori in garaj.

Pe langa mai multe hot-hatch-uri frantuzesti, cum ar fi Renault R5 Turbo sau Peugeot 205 GTI, oamenii legii au dat peste cateva Mitsubishi Lancer EVO-uri, Subaru STI-uri, Ford Escort RS Cosworth, Sierra RS Cosworth, Lancia Delta Integrale, BMW M3 E30, M3 E36 si un Mercedes-Benz 190 E 2.6-16 EVO II foarte rar.

26 de masini furate

Cateva dintre ele aveau seria de sasiu falsa si, potrivit politistilor, urmau sa fie vandute. Dupa finalizarea anchetei, masinile se vor intoarce la proprietarii lor originali.

Pe langa furtul generatorului, barbatul a mai fost acuzat de detinerea a doua arme si de falsificarea seriilor de sasiu. In plus, asupra lui au fost gasiti si 10.000 de euro cash.

Vorba aceea...Nicolas Cage (trimitere la Gone in 60 Seconds) dupa o luna...in Spania.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Mai 2020