Probabil cea mai impresionanta colectie de BMW M3 din lume.

Probabil cea mai impresionanta colectie de BMW M3 din lume.
Noua exemplare de generatia a patra. Fiecare insotit de o caroserie in doua portiere, un plafon fix si o nuanta imposibil de trecut cu vederea.
Distribuie pe Facebook

Lansat pe piata in urma cu aproape 15 ani si produs, aparent, pana in 2013, vechiul BMW M3 E9x a reusit sa impresioneze o lume intreaga. In special prin motorul sau, un benzinar aspirat cu opt cilindri in V si o capacitate de 4.0 sau 4.4 litri, in functie de versiunea aleasa de client: standard, Competition, GTS, CRT etc.

Concurentul unor modele precum Audi RS4 / RS5, Mercedes C63 AMG si Lexus IS F, acelasi automobil se mai putea lauda, in premiera absoluta, ca si in cazul unitatii de sub capota, de altfel, si cu o transmisie DCT cu sapte rapoarte in dotare.

Similar predecesorilor sai, vechiul BMW M3 E9x a pus insa la dispozitia clientilor sai si o cutie manuala: una cu sase trepte de viteza, daca mai trebuia cumva precizat. Respectivul vehicul a fost disponibil la vanzare, oarecum inutil de mentionat, in trei variante de caroserie, sedan, coupe si convertible cu hard top.

Despre impresionantul autoturism de inalta performanta este vorba, totodata, si in urmatorul material video, ce surprinde o colectie formata din noua unitati insotite, fiecare, de cate o culoare speciala: inchisa, deschisa, mata, metalizata etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2022