Problemele pe care le are acest McLaren nu le intalnesti nici macar la o rabla de 100 de euro

Problemele pe care le are acest McLaren nu le intalnesti nici macar la o rabla de 100 de euro
  • Acest McLaren a inghitit in doi ani aproape 150.000 de dolari in reparatii
  • Supercarul, cu putin peste 50.000 km in bord, a primit deja un nou motor
  • O a doua transmisie, exceptand-o pe cea originala, va fi instalata curand
Distribuie pe Facebook

In numai doi ani si putin peste 50.000 de kilometri, acest McLaren MP4-12C a inghitit aproape 150.000 de dolari. Doar in reparatii...

Lansat pe piata in urma cu sapte ani, chiar la inceputul acestei decade, primul automobil de serie din istoria companiei McLaren a impresionat o lume intreaga.

Atat prin design-ul SF al caroseriei, care aduce in prim plan usi cu deschidere verticala si eleron activ, cat si prin constructia ultra-usoara, din fibra de carbon.

Cu o consola plutitoare si alte elemente interesante, ca pozitia comenzilor sistemului de climatizare, interiorul reuseste la randul lui sa atraga atentia tuturor.

Un supercar prin definitie, modelul MP4-12C a uimit inclusiv prin performantele din dotare, asigurate de un motor V8 twin-turbo de 3.8 litri si aproximativ 625 CP.

Insotit de o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, propulsorul pe benzina impinge modelul britanic de la 0 la 100 km/h in numai 3.3 secunde.

Primul automobil de serie din istoria companiei McLaren nu se opreste insa aici, ci continua sa accelereze fulminant pana la o viteza maxima de peste 330 km/h.

Drept urmare, totul suna bine si frumos in cazul de fata, dar situatia se schimba radical atunci cand vine vorba despre subiecte precum costuri si fiabilitate.

Vandut cu peste 200.000 de dolari, exemplarul in cauza nu este intocmai strain de service-uri, in ultimii doi ani schimband deja un motor si o cutie de viteze.

Respectivul MP4-12C asteapta zilele acestea o noua transmisie automata, cu toate ca nu a parcurs pana la momentul de fata decat putin peste 50.000 de kilometri.

Este doar varful aisbergului tot ce ai citit pana acum, primul automobil de serie din istoria companiei McLaren inghitind peste 150.000 de dolari in reparatii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Decembrie 2018