Productia supermasinii cu motor V12 si plafon detasabil a ajuns la final. Cum arata ultimul exemplar

Productia supermasinii cu motor V12 si plafon detasabil a ajuns la final. Cum arata ultimul exemplar
  • Lansat in urma cu trei ani
  • Productie limitata la 100 de exemplare
  • Toate au fost vandute inainte chiar de lansarea oficiala
Distribuie pe Facebook

Italienii de la Pagani au asamblat ultimul exemplar Huayra Roadster astfel ca productia limitata la 100 de bucati a ajuns la final. Ultimul exemplar are fibra de carbon la vedere si un interior cu accente galbene.

In 2011, Pagani Zonda se retragea din lumina reflectoarelor pentru a-i face loc lui Huayra. Un coupe superb, echipat cu un motor V12 furnizat de Mercedes-AMG, construit dupa bine cunoscuta reteta a lui Horacio Pagani.

Sase ani mai tarziu, italienii au lansat si o versiune decapotabila cu o productie limitata la doar 100 de exemplare. Dam pe repede-inainte pana in prezent cand Pagani ne anunta ca productia lui Huayra Roadster a ajuns la final iar ultimul exemplar este cel pe care il poti admira in clipul video de mai jos.

Pagani Huayra Roadster cu numarul 100 este, la fel ca si celelalte, unic intr-un fel sau altul.

Caroseria din fibra de carbon nu este acoperita cu vopsea, interiorul este imbracat intr-o combinatie de piele neagra si galbena cu ornamente din fibra de carbon iar aripioara aerodinamica, montata deasupra celor patru terminatii ale sistemul de evacuare, este un omagiu adus modelului Zonda Tricolore.

Daca vorbim de pret, norocosul proprietar a platit peste 2.2 milioane de euro inainte chiar ca Huayra Roadster sa fie prezentata publicului.

In ceea ce priveste viitorul acestui model, Pagani va pensiona Huayra numai dupa lansarea unei versiuni extreme R care, daca ne luam dupa zvonuri, ar urma sa fie echipata cu un motor V12, aspirat natural, care va dezvolta peste 900 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Noiembrie 2020