Rar se-ntampla sa gasesti una de cumparat. Supermasina din 2008 are interior Versace si motor V12 aspirat

Rar se-ntampla sa gasesti una de cumparat. Supermasina din 2008 are interior Versace si motor V12 aspirat
  • Rar se-ntampla sa gasesti una de cumparat
  • Supermasina din 2008 are interior Versace si motor V12 aspirat
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale continua cu tuningul de sub capota si jantele de provenienta Lamborghini Reventon.

Una dintre cele numai 20 de piese ale exclusivistei colectii cunoscute publicului larg sub numele de Murcielago Versace a fost scoasa de curand la vanzare, pe internet. Construita in 2008, supermasina italienilor de la Lamborghini a fost inmatriculata, pentru prima oara, abia patru ani mai tarziu - in 2012, conform spuselor actualului proprietar.

Finisata intr-o nuanta clasica de alb, respectiva creatie se remarca inclusiv prin kitul aerodinamic BF Performance, care cuprinde si un eleron posterior de dimensiuni mai mult decat generoase, printre altele.

Lamborghini Murcielago Versace de vanzare

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu jantele de provenienta Lamborghini Reventon si evacuarea dubla, montata central, in timp ce meniul de la interiorul acestui Murcielago Versace - cu numarul opt, a pregatit si o tapiterie din piele fina in doua culori. Plus unele cusaturi si insertii cu numele casei italienesti de design.

Sub capota, o motorizare aspirata cu 12 cilindri in V si capacitatea de 6.5 litri, pe benzina, livreaza rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 680 de cai putere, multumita altor modificari BF Performance.

Nota de plata a respectivului Murcielago Versace nu ramane decat un mister, insa supermasina italienilor de la Lamborghini a parcurs doar 10.000 de kilometri pana la momentul de fata - se mai specifica in anuntul de vanzare de pe internet. Care descrie creatia construita in 2008 si inmatriculata abia patru ani mai tarziu ca pe o investitie.

Lamborghini Murcielago Versace de vanzare

Lamborghini Murcielago Versace de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Lamborghini Murcielago Versace de vanzare
mai multe