Rar se-ntampla sa gasesti unul de vanzare. Break-ul din 2009 are motor de Lamborghini Gallardo

  • Acest Audi S6 i-a apartinut candva fotbalistului Arjen Robben
  • Exemplarul in cauza este acum de vanzare pe internet
  • Actualul proprietar a cerut pe masina aproape 30.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Finisat intr-o combinatie contrastanta de exterior alb si interior negru, automobilul fabricat la sfarsitul decadei anterioare i-a apartinut candva fotbalistului olandez Arjen Robben.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de un deceniu, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American organizat la Detroit in luna ianuarie a anului 2006, vechiul Audi S6 a reusit sa uimeasca o lume intreaga cu... motorul sau, evident.

Imprumutat de la italianul Lamborghini Gallardo, propulsorul aspirat cu zece cilindri in V si capacitatea de 5.204 centimetri cubi producea o putere maxima de aproximativ 435 de cai, livrata tuturor celor patru roti printr-o cutie automata.

Astfel, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realiza intr-un timp de numai 5.2 secunde (5.3 secunde in cazul variantei Avant), pe cand viteza de top a modelului de origina germana era limitata, deloc surprinzator, la 250 de km/h.

Despre un Audi S6 din seria C6 este vorba, de altfel, si in cazul de fata, exemplarul din anul 2009 pe care fotbalistul Arjen Robben l-a primit din partea sponsorului echipei Bayern Munchen facandu-si de curand aparitia pe internet, la vanzare.

Pretul de achizitie se ridica la suma de 29.999 de euro, in schimbul careia automobilul cu pricina ofera inclusiv tapiterie din piele, plus alcantara, scaune fata / spate cu incalzire si chiar trapa electrica ori portiere soft close, de exemplu.

Audi S6 Avant de vanzare

Audi S6 Avant de vanzare

Audi S6 Avant de vanzare

Audi S6 Avant de vanzare

Audi S6 Avant de vanzare

Audi S6 Avant de vanzare

Audi S6 Avant de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Audi S6 Avant de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Iulie 2019