Regreta si azi ziua in care a cumparat-o. Limuzina germana s-a ieftinit cu peste 226 de mii

Regreta si azi ziua in care a cumparat-o. Limuzina germana s-a ieftinit cu peste 226 de mii
  • Regreta si azi ziua in care a cumparat-o
  • Limuzina germana s-a ieftinit cu peste 226 de mii
Distribuie pe Facebook

Fabricata in cursul anului 2017, aceasta se poate lauda inclusiv cu patru scaune individuale, despartite de o consola centrala aproape nesfarsita.

Prezentata publicului larg in urma cu (mai bine de) opt ani, vechea limuzina de performanta pe nume Mercedes S65 AMG a impresionat o lume intreaga. Atat prin capacitatea interminabila de accelerare, cat si prin numeroasele dotari oferite.

Dezvoltata pentru a concura impotriva unor produse precum Bentley (Continental) Flying Spur, aceasta a mai reusit sa atraga atentia, in plus, si prin pretul de vanzare.

Mercedes S65 AMG de vanzare

Mercedes S65 AMG de vanzare

Nota de plata a impozantului Mercedes S65 AMG a scazut insa drastic pe parcursul anilor anteriori, limuzina germana ieftinindu-se, in anumite cazuri si unele situatii, si cu peste 226.000 de euro. Fara niciun fel de gluma sau exagerare. Dimpotriva.

O reducere similara a suferit si urmatorul exemplar, fabricat in cursul anului 2017, finisat intr-o nuanta neobisnuita de auriu si rulat pentru 36.904 kilometri, aparent.

Vanduta, de noua, cu aproximativ 396.500 de euro, respectiva limuzina cauta, zilele acestea, un cumparator dispus sa achite o suma de... numai 169.940 de euro. Cu ghilimele de rigoare, daca mai era cumva necesara o asemenea precizare, evident.

Reteta disponibila cuprinde, pe langa un motor V12 biturbo de sase litri si ~630 de cai, si patru scaune individuale despartite de o consola centrala aproape nesfarsita.

Totodata, vechiul Mercedes S65 AMG se mai poate lauda si cu o tapiterie din piele fina, cu detalii interioare in culoarea caroseriei, plus insertii de fibra de carbon. Din peisaj nu lipsesc nici sistemul multimedia cu doua display-uri si boxe Burmester.

Mercedes S65 AMG de vanzare

Distribuie pe Facebook
mai multe