Regreta si azi ziua in care a cumparat-o. Masina cu motor de Ferrari se vinde acum la pret de Golf

  • Un dealer din SUA are la vanzare un Maserati Coupe din 2004
  • Sportiva cu motor de Ferrari costa mai putin de 20.000 de dolari
  • Meniul disponibil cupridne inclusiv o cutie manuala
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o transmisie manuala in sase rapoarte, care livreaza rotilor de pe puntea spate aproape 400 de cai putere.

O sportiva cu motor de Ferrari la pret de Volkswagen Golf? Exista: fa cunostinta cu... vechiul Maserati Coupe, a carui nota de plata a scazut atat de mult incat anumite masini se vand zilele acestea chiar si cu mai putin de 20.000 de dolari.

Este inclusiv cazul unui exemplar fabricat in cursul anului 2004 si rulat pentru doar 62.935 de kilometri, pe care dealer-ul ce-l are in stoc vrea fix 19.995 de dolari.

In schimbul acestei sume de bani, respectivul Maserati Coupe ofera chiar si o transmisie manuala in sase rapoarte, care livreaza rotilor de pe puntea spate aproape 400 de cai putere. Seria vestilor bune continua cu o tapiterie realizata...

... din piele de culoare neagra, scaune fata cu actionare electrica si functie de incalzire, dar si camera pentru marsarier, sistem de navigatie si pilot automat.

Potrivit anuntului de vanzare publicat chiar pe site-ul dealer-ului, despre acelasi Maserati Coupe din 2004 se mai poate spune si ca arata ca nou. In plus, totul functioneaza la sportiva cu motor de Ferrari si pret de Volkswagen Golf.

Maserati Coupe de vanzare

Maserati Coupe de vanzare

Maserati Coupe de vanzare

Maserati Coupe de vanzare

Maserati Coupe de vanzare

Maserati Coupe de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Maserati Coupe de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Aprilie 2020