Regreta si azi ziua in care a cumparat-o. Masina cu motor V12 twin-turbo se vinde acum la pret de Volkswagen Golf

Regreta si azi ziua in care a cumparat-o. Masina cu motor V12 twin-turbo se vinde acum la pret de Volkswagen Golf
  • Regreta si azi ziua in care a cumparat-o
  • Masina cu motor V12 twin-turbo se vinde acum la pret de Volkswagen Golf
Distribuie pe Facebook

Asamblata in urma cu 14 ani, aceasta dispune inclusiv de scaune fata si bancheta spate cu multiple functii de confort - precum reglare electrica, incalzire ori ventilatie.

O masina cu motor V12 twin-turbo la pretul unui Volkswagen Golf? Exista: construit in 2008, urmatorul Mercedes S600 ofera - in schimbul unei sume de doar 30.000 de dolari, potrivit anuntului de vanzare, un benzinar cu 12 cilindri in V, doua turbine si o capacitate de 5.5 litri.

Prin urmare, simpla apasare a pedalei de acceleratie va trezi la viata o herghelie cu 510 cai si - mai important decat atat, circa 830 de Newton-Metri. Indeajuns pentru ca problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp de 4.6 secunde.

Mercedes S600 de vanzare

Mercedes S600 de vanzare

Mercedes S600 de vanzare

Seria atractiilor principale continua cu echiparea extrem de impresionanta - acelasi Mercedes S600 beneficiind inclusiv de o pereche de faruri cu tehnologie bi-xenon, de un set de jante din aliaj pe 19 de inch, de senzori de parcare. De trapa din sticla si portiere cu functie soft close.

Reteta disponibila in cazul de fata a mai pregatit si o cutie automata cu cinci trepte, si tractiune spate. Respectiva masina va mai pune la dispozitia cumparatorului sau si tapiterie din piele gri, si ornamente din lemn masiv, si instalatie de climatizare cu reglare a temperaturii.

Interminabila lista cu dotari mai gazduieste - cu riscul de a deveni usor plictisitoare, si scaune fata si bancheta spate cu actionare electrica, incalzire si ventilatie, boxe Harman Kardon, asistent pentru vederea pe timp de noapte, pilot automat adaptiv, pornire de la buton. Etc.

Mercedes S600 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (159) Poze Mercedes S600 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 August 2022