Rusii au lansat masina care se bate cu Rolls. Interiorul e nebunie curata!

Rusii au lansat masina care se bate cu Rolls. Interiorul e nebunie curata!
  • Rusii au lansat masina care se bate cu Rolls
  • Interiorul e nebunie curata
  • Motorul V8 bi-turbo dezvolta o putere maxima de 598 de cai
Distribuie pe Facebook

Seria extravagantelor cotinua sub capota, acolo unde motorul V8 bi-turbo dezvolta o putere maxima de 598 de cai.

Iti mai aduci aminte de Aurus Senat? Masina cu care rusii vor sa concureze Rolls-Royce a fost filmata recent in detaliu, atat de la exterior, cat si din cabina.

Cea mai interesanta parte: anumite elemente de ordin estetic par sa aiba ca sursa principala de inspiratie chiar limuzinele britanicilor, Phantom si Ghost.

Sub capota insa, situatia se schimba radical. Noul Aurus Senat mizeaza pe serviciile unui benzinar cu numai opt cilindri in V si capacitatea de doar 4.4 litri.

Unitatea in cauza, echipata cu doua turbine si o putere maxima de 598 de cai, este aparent legata la un motor electric, despre care se spune ca ofera alti 63 CP.

Rezultatul? Masina cu care rusii vor sa concureze Rolls-Royce accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in exact 4.9 secunde, in ciuda celor trei tone.

Asemeni limuzinelor din gama companiei britanice, Phantom si Ghost, viteza maxima este si in cazul de fata limitata electronic la pragul de 250 km/h.

Daca mai conteaza, fisa tehnica a noului Aurus Senat este completata de o cutie automata cu noua trepte de viteza. Plus un sistem de tractiune integrala.

Nu de alta, dar mult mai interesant este ce se ascunde in cabina, acolo unde masina cu care rusii vor sa concureze Rolls-Royce dispune de probabil...

... tot ce ti-ai dorit vreodata de la o limuzina. Piele fina, lemn masiv, cusaturi contrastante si toate dotarile necesare unei calatorii extrem de confortabile.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Noiembrie 2019