Rusii au scos limuzina care se bate cu Maybach si Rolls-Royce. Toata lumea a innebunit cand a vazut cum arata cabina

Rusii au scos limuzina care se bate cu Maybach si Rolls-Royce. Toata lumea a innebunit cand a vazut cum arata cabina
  • Noul Aurus Senat are la baza limuzina presedintelui Putin
  • Sub capota se ascunde o motorizare V8 de 598 CP
  • Interiorul este la fel de spectaculos precum celelalte detalii
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de o motorizare cu opt cilindri in V si capacitatea de 4.4 litri, care dezvolta puterea maxima de 598 CP. Surprizele nu se opresc insa aici...

Pentru cei care visau sa duca o viata ca a lui Vladimir Putin, visul tocmai li s-a indeplinit. Cel putin din punctul de vedere al masinii in care sa se lase condusi, noua limuzina a presedintelui rus primind zilele acestea si... o versiune pentru popor, daca iti vine sa crezi.

Este vorba despre Aurus Senat, un sedan care masoara nu mai putin de 6.6 metri in configuratia cu ampatament marit. Printre principalii concurenti ai modelului respectiv se numara chiar si Rolls-Royce sau Mercedes-Maybach, astfel ca interiorul abunda in lux si opulenta.

Absolut fiecare suprafata din cabina a fost imbracata in piele si / sau decorata cu lemn, in timp ce ocupantii locurilor spate vor primi inclusiv perne si ecrane color. Plus o cotiera centrala speciala, care desparte cele doua scaune individuale - cu actionare electrica, printre altele.

Impresionant este si motorul ascuns sub capota: un benzinar cu opt cilindri in V si capacitatea de 4.4 litri, care dezvolta puterea maxima de 598 CP. Totodata, rusii planuiesc sa ofere pe viitor si o motorizare V12, capabila sa produca nici mai mult, nici mai putin de... 859 CP.

La final, pe lista cu puncte forte a modelului Aurus Senat - asamblat pe baza noii limuzine a presedintelui Vladimir Putin, a fost strecurata si o lungime de 6.6 metri, de care se vor bucura exclusiv clientii care opteaza pentru varianta LWB sau, daca vrei, cu ampatament marit.

Preturile de vanzare ale acestei impozante masini raman un mister, insa sumele de platit pentru produsul din urmatorul material video ar trebui sa fie la fel de interesant precum restul caracteristicilor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Septembrie 2018