S-a aflat cati cai va avea noul Nissan 400Z. Fanii Toyotei Supra vor plange la auzul acestei vesti

S-a aflat cati cai va avea noul Nissan 400Z. Fanii Toyotei Supra vor plange la auzul acestei vesti
  • S-a aflat cati cai va avea noul Nissan 400Z
  • Fanii Toyotei Supra vor plange la auzul acestei vesti
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul model de performanta al japonezilor a pregatit, sub capota, un motor cu sase cilindri in V si doua turbine, de trei litri.

Prefigurat de conceptul Z Proto, anuntat inca din toamna anului 2020, noul Nissan 400Z se anunta o bestie de masina. Fara niciun fel de gluma sau exagerare.

In cazul in care specificatiile aparute in jocul video Project Cars 3, mult anticipatul model de performanta al japonezilor ii va face pe fanii Toyotei Supra sa planga.

Conform titlului respectiv, noul Nissan 400Z va oferi sub capota un motor cu sase cilindri in V si doua turbine, de trei litri. Si undeva in jurul a 443 de cai putere.

Nissan Z Proto in Project Cars 3

La momentul de fata, cuplul maxim nu reprezinta decat un mister, insa acelasi joc video Project Cars 3 vine cu cateva detalii despre valoarea din dreptul greutatii

Altfel spus, noul Nissan 400Z, care a fost prefigurat de conceptul Z Proto, anuntat inca din toamna anului 2020, va cantari 1.475 de kilograme. Suna bine, nu-i asa?

Dupa cum precizam anterior, mult anticipatul model de performanta al japonezilor va mai oferi, spre deosebire de Toyota Supra, si o cutie manuala in sase rapoarte.

Un sistem de tractiune spate si un diferential cu alunecare limitata vor completa, in cele din urma, fisa cu specificatii tehnice. Caracteristica noului Nissan 400Z.

Momentul lansarii oficiale este, la randul lui, o mare necunoscuta, insa mai multe zvonuri si informatii neoficiale vorbesc chiar despre urmatoarea perioada.

Nissan Z Proto

Nissan Z Proto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Nissan Z Proto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Martie 2021