S-a lansat abia acum o luna, insa el a pozat-o deja pe strazi. Cum arata in realitate

S-a lansat abia acum o luna, insa el a pozat-o deja pe strazi. Cum arata in realitate
  • McLaren a prezentat noul Senna la sfarsitul anului trecut
  • Automobilul britanic ofera 800 CP la 1.198 kilograme
  • Productia totala va fi limitata la numai 500 exemplare
Distribuie pe Facebook

Numai 500 de masini vor fi fabricate in total, incepand cu cea de-a doua jumatate a anului 2018. Chiar daca fiecare va costa cate 750.000 de lire sterline, constructorul nu a avut probleme in a gasi clienti.

Botezat 720S, unde 720 reprezinta numarul cailor putere prezenti la datorie, urmasul celebrului 650S nu a fost nici pe departe singurul produs lansat de McLaren pe parcursul anului trecut.

Ba dimpotriva: inainte ca 2017 sa ia sfarsit, oficialii companiei britanice au mai venit in fata lumii intregi cu... Senna, un automobil dezvoltat cu gandul la performantele pe circuit.

Astfel se explica si aspectul controversat al caroseriei, absolut fiecare element de la exterior fiind creionat pentru un maximum de eficienta aerodinamica, si nu neaparat ca sa arate bine.

Apoi, daca vine vorba despre compartimentul motor, ei bine... McLaren a indesat sub capota lui Senna aceeasi motorizare V8 twin-turbo de patru litri pe care o stim de la 720S, dar cu 800 CP.

Intr-un final, cel de-al doilea model prezentat de britanici in cursul anului 2017 se mai poate lauda si cu o constructie usoara din fibra de carbon, astfel ca greutatea la gol este de 1.198 kg.

Informatiile oficiale cu privire la performantele propriu-zise ale noii nave amiral din Woking lipsesc cu desavarsire la momentul de fata, insa daca tinem cont de ingredientele anterior mentionate...

... nu ar fi deloc de mirare ca intr-o buna zi sa aflam ca McLaren Senna a reusit sa doboare recordul circuitului de la Nurburgring, stabilit la sfarsitul lunii septembrie de Porsche cu 911 GT2 RS.

Numai 500 de exemplare ale automobilului britanic vor ajunge pe strazi, unul fiind deja fotografiat la pompa - cu toate ca productia va lua startul abia in cea de-a doua jumatate a anului 2018.

McLaren Senna pe strada

McLaren Senna pe strada

McLaren Senna pe strada

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Ianuarie 2018