Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: BMW-ul 1M cu 3.996 de kilometri la bord

Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: BMW-ul 1M cu 3.996 de kilometri la bord
  • Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet
  • BMW-ul 1M cu 3.996 de kilometri la bord
Distribuie pe Facebook

Un alt punct principal de atractie il reprezinta motorul de sub capota - cu sase cilindri in linie si doua turbine de dimensiuni generoase.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ 18 ani si asamblat - aparent, pana in 2013, vechiul BMW Seria 1 a fost comercializat in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de compania producatoare la dispozitia cumparatorilor s-a numarat, oarecum inutil de mentionat, si o varianta de performanta 1M Coupe.

BMW 1M Coupe de vanzare

BMW 1M Coupe de vanzare

Disponibil alaturi de un motor cu sase cilindri in linie si doua turbine de dimensiuni generoase, respectivul model livra rotilor aflate pe puntea spate - prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte si a unui diferential cu alunecare limitata, undeva in jurul a 335 de cai putere si pana la 500 de Newton-Metri.

Acelasi BMW 1M Coupe se mai putea lauda - daca mai trebuia cumva precizat, si cu o pereche de spoilere agresiv stilizate, cu aripi prominente si un set de jante pe 19 inch. Din peisaj nu lipsea insa nici tapiteria realizata dintr-o combinatie de piele si Alcantara, cusaturile contrastante sau scaunele fata cu suport lateral marit.

Construit acum mai bine de zece ani, in 2011, urmatorul exemplar a mai pregatit si un rulaj de doar 3.996 de kilometri, astfel ca suma obtinut de vanzator a depasit - fara niciun fel de gluma sau exagerare, orice asteptare: 116.000 de dolari, respectiv costul unui M5 nou-nout, cu pachetul Competition si alte optionale.

BMW 1M Coupe de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (104) Poze BMW 1M Coupe de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Februarie 2022