Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: BMW-ul M3 cu 274 de kilometri la bord

Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: BMW-ul M3 cu 274 de kilometri la bord
  • Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet
  • BMW-ul M3 cu 274 de kilometri la bord
Distribuie pe Facebook

Finisat, la exterior, intr-o nuanta metalizata de gri, respectivul vehicul se remarca - la nivelul departamentului interior, atat prin scaunele incalzite, cat si prin tapiteria din piele Nappa de culoare neagra.

Un BMW M3 cu numai 274 de kilometri parcursi in ultimii 20 de ani, din 2003 si pana la momentul de fata, a fost scos de curand - chiar pe parcursul zilelor trecute, la vanzare, in orasul Taunusstein din Germania.

BMW M3 Cabrio cu 274 de kilometri la bord

Oferit in schimbul unei sume de aproape 130.000 de euro, exemplarul cu pricina se remarca - la nivelul departamentului exterior, in special prin caroseria finisata intr-o nuanta metalizata de gri, cu plafon retractabil din material textil, insa nici jantele din aliaj cu diametrul de 18 inch, spoilerele agresiv stilizate, aripile proeminente ori evacuarea cvadrupla nu vor trece intocmai neobservate.

Acelasi BMW M3 cu doar 274 de kilometri la bord se mai poate lauda - in cabina, cu elemente din piele Nappa de culoare neagra, detalii din aluminiu, scaune actionate electric, cu functie de incalzire.

Meniul de la nivelul departamentului interior continua cu o instalatie de climatizare cu reglare automata si un sistem audio de inalta fidelitate, pe cand propulsia este asigurata de un motor aspirat in sase cilindri, cu capacitatea de 3.2 litri, pe benzina, dezvoltat pentru a livra rotilor spate - printr-o transmisie manuala in sase rapoarte, circa 333 CP, daca mai trebuia precizat.

BMW M3 Cabrio cu 274 de kilometri la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze BMW M3 Cabrio cu 274 de kilometri la bord
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Octombrie 2023