Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: BMW-ul Z3 M Coupe cu 3.400 de kilometri la bord

Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: BMW-ul Z3 M Coupe cu 3.400 de kilometri la bord
  • Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet
  • BMW-ul Z3 M Coupe cu 3.400 de kilometri la bord
Distribuie pe Facebook

Finisat, la exterior, intr-o nuanta metalizata de negru, respectivul model se remarca - la nivelul departamentului interior, in special prin tapiteria realizata din piele de culoare rosie, cu elemente contrastante de negru.

Un BMW Z3 M Coupe cu doar 3.400 de kilometri parcursi de-a lungul ultimilor 24 de ani, din 1999 si pana la momentul de fata, a fost scos de curand, chiar pe parcursul zilelor precedente, la vanzare, in regiunea bavareza Ismaning.

BMW Z3 M Coupe cu 3.400 de kilometri la bord

BMW Z3 M Coupe cu 3.400 de kilometri la bord

Oferit in schimbul unei sume aproximativ 129.900 de euro, exemplarul in cauza se remarca - la nivelul departamentului exterior, in special prin caroseria finisata intr-o nuanta metalizata de negru, insa nici jantele confectionate din aliaj, cu diametrul de 17 inch, spoilerele agresiv stilizate ori evacuarea cvadrupla nu ar trebui intocmai neobservate; ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi sau exagera cu nimic.

Acelasi BMW Z3 M Coupe cu doar 3.400 de kilometri parcursi in ultimii 24 de ani, din 2005 si pana in prezent, isi va mai intampina cumparatorii, in cabina, cu o tapiterie din piele de culoare rosie, detalii contrastante de negru etc.

Meniul de la nivelul departamentului interior continua cu un volan cu trei spite, aer conditionat si scaune sculptate atent, cu functie de incalzire, in timp ce propulsia-i asigurata de un motor aspirat natural, cu sase cilindri in linie si capacitate de 3.201 centimetri cubi - pe benzina, conceput special pentru a livra rotilor spate, printr-o transmisie manuala cu cinci trepte de viteza, undeva in jurul a 321 de cai putere.

BMW Z3 M Coupe cu 3.400 de kilometri la bord
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW Z3 M Coupe cu 3.400 de kilometri la bord
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Septembrie 2023