Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: BMW-ul Z8 cu 8.893 de kilometri la bord

Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: BMW-ul Z8 cu 8.893 de kilometri la bord
  • Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet
  • BMW-ul Z8 cu 8.893 de kilometri la bord
Distribuie pe Facebook

Asamblat in urma cu aproximativ 23 de ani, exclusivistul automobil cu o motorizare de 4.9 litri si undeva in jurul a 394 de cai putere se remarca - la nivelul departamentului exterior, printr-o nuanta metalizata de gri, pe cand meniul de la interior culmineaza cu scaunele sport. Imbracate intr-o tapiterie din piele de culoare neagra.

Un BMW Z8 cu numai 8.893 de kilometri parcursi de-a lungul carierei sale, din 2003 si pana la momentul de fata, a pornit de curand - chiar pe parcursul acestor zile, in cautarea unui nou proprietar. Disponibil in schimbul unei sume de circa 201.000 de dolari, impresionantul autoturism se remarca - la nivelul departamentului exterior, in special prin caroseria finisata intr-o nuanta metalizata de gri, insa nici jantele din aliaj cu diametrul de 18 inch ori plafonul retractabil, realizat dintr-un material textil de culoare neagra, nu vor trece complet neobservate; dimpotriva, am putea spune.

BMW Z8 cu 8.893 de kilometri la bord

BMW Z8 cu 8.893 de kilometri la bord

BMW Z8 cu 8.893 de kilometri la bord

La interior, de cealalta parte a portierelor, respectivul roadster isi intampina clientii si cumparatorii potentiali alaturi de o tapiterie confectionata din piele Nappa, seria vestilor bune continuand - mai mult sau mai putin surprinzator, cu instalatia audio de inalta fidelitate, semnata de specialistii de la Harman Kardon. Potrivit actualului posesor, meniul caracteristic cabinei cuprinde inclusiv cuprinde inclusiv magazie cu suport pentru sase CD-uri, scaune cu reglare electrica, plus functie de incalzire, dar si instrumente de bord amplasate in centrul plansei de bord.

Cat despre componenta fisei cu specificatii de ordin tehnic, exclusivistul model din gama BMW se poate lauda si cu o unitate V8 pe benzina - aspirata natural. Preluata de la M5 E39, solutia mentionata anterior se traducere printr-un total de 394 de cai putere, livrat doar puntii spate, prin intermediul unei cutii manuale cu un numar de sase rapoarte, astfel ca printre performantele puse la dispozitia persoanei aflate la volan se regaseste - conform unor precizari mai vechi, si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 4.7 secunde.

BMW Z8 cu 8.893 de kilometri la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (203) Poze BMW Z8 cu 8.893 de kilometri la bord
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 Februarie 2023