Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: Viper-ul RT/10 cu 1.308 kilometri la bord

Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: Viper-ul RT/10 cu 1.308 kilometri la bord
  • Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet
  • Viper-ul RT/10 cu 1.308 kilometri la bord
Distribuie pe Facebook

Finisat, la exterior, intr-o nuanta aprinsa de rosu, impresionantul model se remarca, la nivelul departamentului interior, atat prin scaunele sport, cu tetiere incorporate, cat si prin tapiteria din piele de culoare neagra.

Un Viper RT/10 cu numai 1.308 kilometri parcursi de-a lungul ultimilor 22 de ani, din 2001 si pana la momentul de fata, a pornit de curand - chiar pe parcursul acestor zile, in cautarea unui nou posesor. Disponibil in schimbul unei sume necunoscute, respectivul vehicul isi va intampina potentialii cumparatori alaturi de un propulsor cu zece cilindri in V si capacitatea de 8.0 litri - pe benzina, dezvoltat special pentru a livra rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 450 de cai putere.

Viper RT/10 cu 1.308 kilometri la bord

Finisat, la exterior, intr-o nuanta aprinsa de rosu, automobilul in cauza, dotat cu un plafon detasabil din material textil si jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, vine - de cealalta parte a portierelor, la nivelul departamentului interior, cu scaune sport, cu tetiere incorporate, tapiterie din piele de culoare neagra, CD player de la Alpine.

Meniul specific autoturismului cu pricina continua - deloc surprinzator, cu un volan caracterizat de un design in trei spite si evacuare dubla, acelasi Viper R/T10 punand la dispozitia noului sau proprietar inclusiv o transmisie manuala cu sase trepte de viteza. Lista atractiilor principale mai cuprinde si proiectoare de ceata, o suspensie independenta, un diferential cu alunecare limitata, o instalatie de aer conditionat, un sistem de franare echipat cu discuri pe ambele punti, ABS etc.

Viper RT/10 cu 1.308 kilometri la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (105) Poze Viper RT/10 cu 1.308 kilometri la bord
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Iunie 2023