Se vinde unul dintre cele mai ravnite Mercedes-uri fabricate vreodata. Pretul lui te va lasa fara cuvinte

Se vinde unul dintre cele mai ravnite Mercedes-uri fabricate vreodata. Pretul lui te va lasa fara cuvinte
  • Un exclusivist Mercedes SLR McLaren Stirling Moss iese la licitatie weekend-ul viitor
  • Automobilul german ofera o motorizare V8 de 650 CP si are numai 7.200 de kilometri la bord
  • Valoarea exemplarului cu pricina este estimata la 2.0 - 2.4 milioane de euro
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele numai 75 de exemplare SLR Stirling Moss construite de Mercedes impreuna cu McLaren va fi scos la licitatie weekend-ul viitor. Compania care se ocupa de vanzarea exclusivistului automobil germano-britanic spera sa obtina pe acesta intre 2.0 si 2.4 milioane de euro.

Produs vreme de sapte ani, intre 2003 si 2010, vechiul Mercedes SLR McLaren a avut parte de cinci editii diferite. Versiunea Stirling Moss este cea mai ravnita dintre toate, numai 75 de astfel de exemplare fiind construite in total.

In ciuda unui pret de 750.000 de euro per bucata, acestea s-au dat ca painea calda. Vestea buna este ca mai multi proprietari ai ravnitului automobil germano-britanic vor sa scape de el - acum sa nu ne intrebi de ce fiindca nu avem nici macar cea mai mica idee.

Mercedes SLR McLaren Stirling Moss de vanzareMercedes SLR McLaren Stirling Moss de vanzare

Unul dintre cele 75 de exemplare anterior mentionate va fi scos la vanzare chiar in weekend-ul viitor, in cadrul unei licitatii speciale organizate de casa Bonhams, intamplator sau nu, la muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart.

Acesta a parcurs doar 7.200 de kilometri din 2009 si pana in prezent, astfel ca pretul cerut de proprietarul sau nu este deloc unul mic. Ba dimpotriva: valoarea automobilului germano-britanic a fost estimata la o suma cuprinsa intre 2.0 si 2.4 milioane de euro.

Drept urmare, orice alt cuvant este de prisos. Tocmai de aceea tinem sa reamintim si celelalte detalii legate de exclusivistul Mercedes SLR McLaren Stirling Moss, precum sasiul monococ din fibra de carbon produs in Marea Britanie.

Mercedes SLR McLaren Stirling Moss de vanzare

Propulsorul supraalimentat cu opt cilindri in V si capacitate de 5.5 litri poarta, in schimb, semnatura specialistilor AMG, cei 650 CP livrati rotilor spate prin intermediul unei cutii automate in cinci trepte dovedindu-se arhisuficienti inclusiv pentru o viteza maxima de 350 km/h.

Nu stim cine se va aventura pana acolo tinand cont ca automobilul germano-britanic a renuntat la parbrizul traditional pentru un plus de dramatism, insa ceva ne spune ca multi se vor bucura sa experimenteze cele 3.5 secunde pana la 100km/h.

Mercedes SLR McLaren Stirling Moss de vanzareMercedes SLR McLaren Stirling Moss de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mercedes SLR McLaren Stirling Moss de vanzare
mai multe