Segmentul limuzinelor de lux are un singur lider: BMW M760Li Individual

Segmentul limuzinelor de lux are un singur lider: BMW M760Li Individual
  • BMW-ul M760Li xDrive a fost imbunatit cu echipamente Individual
  • Exteriorul este finisat in nuanta Frozen Dark Brown
  • Sub capota regasim un propulsor V12 de 592 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua generatie BMW Seria 7 a fost prezentata inca de la inceput ca fiind conceptul de lux al viitorului, iar cu acest M760Li xDrive Individual tindem sa ii credem pe bavarezi pe cuvant.

In acest articol nu vom mentiona nici macar o data cuvantul "pret", deoarece in cazul acestei masini, acest detaliu chiar nu mai conteaza. Este cu siguranta o cifra care ar lasa pe oricine cu gura cascata, insa din fericire, sa visezi este inca gratis.

Vorbim despre un BMW M760Li xDrive Individual, adica despre un varf de gama creat pentru cei mai pretentiosi clienti. Acestia nu se multumesc niciodata cu putin, iar acest lucru se vede imediat ce treci de acronimul "BMW".

BMW M760Li xDrive Individual

"M760Li xDrive" inseamna ca acest model a fost imbunatatit de divizia M Performance, iar sub capota se ascunde un urias propulsor V12. Acesta dezvolta 592 de cai putere si 800 Nm cuplu, iar tractiunea oferita este una integrala. Desi este un detaliu nesemnificativ la o limuzina, acceleratia de la 0 la 100 de km/h se realizeaza in doar 3.9 secunde.

Acum ca am acoperit capitolul "sportivitate", sa trecem la partea in care acest Seria 7 poate concura fara nicio problema pentru titlul de cea mai luxoasa limuzina din lume. De acest lucru s-a ocupat colectia Individual, adica acel serivicu la care apeleaza clientii BMW care nu doresc altceva decat exclusivitate.

BMW M760Li xDrive Individual

Exteriorul a fost finisat in nuanta Frozen Dark Brown, iar pachetul este completat de un kit de caroserie M Performance, dar si de un set de jante din aliaj, de 20 de inch.

Luxul dus la superlativ continua si la interior, acolo unde regasim piele Merino in nuanta Cashmere Beige, prelucrata cu maiestrie de specialistii constructorului bavarez de automobile. Acest tip de piele provine de la cele mai deosebite rase de bovine, fara cicatrici sau pete, iar dupa ce este selectata cu atentie si taiata, ajunge in atelierele BMW Individual unde trece printr-un proces special de imbaiere.

BMW M760Li xDrive Individual

Ornamentele interioare poarta semnatura prestigioasei colectii, al carei logo este brodat cu mandrie pe tetierele scaunelor, iar plafonul imbracat in Alcantara de culoare Anthracite definitiveaza tratamentul aplicat acestui BMW M760Li xDrive Individual.

BMW M760Li xDrive Individual

Distribuie pe Facebook
mai multe