Special pentru cunoscatori: Se vinde un Alpina B3 cu motor de 3.3 litri si cutie Switch-Tronic

Special pentru cunoscatori: Se vinde un Alpina B3 cu motor de 3.3 litri si cutie Switch-Tronic
  • Special pentru cunoscatori
  • Se vinde un Alpina B3 cu motor de 3.3 litri si cutie Switch-Tronic
Distribuie pe Facebook

Disponibil in schimbul unei sume de aproape 18.000 de euro, meniul cu pricina pluseaza cu o larga varietate de elemente aurii, respectiv detalii confectionate din piele si lemn.

Craciunul a venit mai devreme, in acest an, pentru consumatorii de produse oferite in serie limitata - o companie specializata in vanzarea de masini la mana a doua din Vriezenveen intampinandu-si, in prezent, vizitatorii alaturi de un exclusivist Alpina B3. Exemplarul cu numarul 265 dintr-un total de numai 591 de unitati, dupa cum ni se dezvaluie in anuntul publicat pe site-ul dealerului din Olanda, sedanul animat de o unitate aspirata cu sase cilindri in linie si o capacitate de 3.300 de centimetri cubi a parasit linia de asamblare acum mai bine de doua decade, inca din 2000.

Finisat intr-o nuanta metalizata de verde, modelul mentionat anterior se mai lauda, la nivelul departamentului exterior, atat cu un set de jante cu diametrul de 18 inch, cat si cu o prelungire subtila pentru spoilerul fata, un eleron spate proeminent sau diferite elemente contrastante de auriu - in timp ce reteta caracteristica interiorului cuprinde inclusiv un volan in trei spite.

Acompaniat de o nota de plata de circa 16.950 de euro - dupa cate se precizeaza in cadrul anuntului de vanzare, acelasi Alpina B3 cu 162.000 de kilometri la bord a mai pregatit si o pereche de scaune multifunctionale, seria vestilor bune continuand cu multiple ornamente realizate din lemn. Din peisaj nu lipsesc insa nici - mai mult ori mai putin surprinzator, nici tapiteria din piele de culoare neagra, instrumentele de bord cu fundal albastru, climatizarea automata, pe cand pachetul mecanic mixeaza un propulsor de 3.3 litri si 280 de cai putere cu o transmisie Switch-Tronic.

Alpina B3 de vanzare

Alpina B3 de vanzare

Alpina B3 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (69) Poze Alpina B3 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2023