Special pentru fanii BMW: Peste 230 de imagini cu noul M4 Convertible

Special pentru fanii BMW: Peste 230 de imagini cu noul M4 Convertible
  • Noul BMW M4 Convertible a debutat la inceputul lunii aprilie
  • Decapotabila bavareza ofera un total de 431 CP si 550 Nm
  • Preturile pornesc, in Germania, de la suma de 78.200 de euro
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala la inceputul lunii aprilie, primul M4 Convertible din istoria BMW revine astazi intr-o noua serie de peste 230 de fotografii, facand deliciul tuturor iubitorilor de modele sport decapotabile.

Disponibil la vanzare in schimbul unui pret de pornire de 78.200 de euro - pret caracteristic pietei auto din Germania, noul BMW M4 Convertible se bucura de prezenta sub capota a unei unitati bi-turbo cu sase cilidri in linie si capacitate de trei litri, numai buna pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 431 de cai putere si 550 de Newton-Metri.

BMW M4 Convertible - Galerie FotoBMW M4 Convertible - Galerie Foto

BMW M4 Convertible - Galerie Foto

Adaugam pe lista cu specificatii tehnice si o transmisie manuala cu sase rapoarte, plus un sistem de tractiune spate si un diferential activ, iar valorile rezultate sunt dintre cele mai impresionante: doar 4.6 secunde sunt necesare pentru realizarea acceleratiei de la 0 la 100 km/h, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la pragul celor 250 de kilometri pe ora, unde intervine limita eletronica impusa de inginerii bavarezi.

Si totusi, acesta-i doar inceputul atunci cand vine vorba de capitolul performanta. Nu de alta dar, asemeni versiunii cu acoperis fix, noul BMW M4 Convertible poate fi servit si in compania unei cutii de viteze cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, caz in care timpul destinat rezolvarii sprintului 0 - 100 km/h va cobori cu 0.2 secunde, pana la 4.4 secunde. Alte detalii tehnice notabile, oferite de asemenea in mod optional, includ suspensie ajustabila, respectiv discuri ceramice de dimensiuni generoase.

Pe plan vizual, rolul de atractie principala ii revine kitul aerodinamic agresiv stilizat care, impreuna cu jantele forjate pe 19 inch, ii confera super-decapotabilei bavareze un aspect exterior impunator, in tendinte cu cifrele si numerele anterior mentionate. La nivel de interior, majoritatea privirilor vor fi atintite catre volanul in trei spite, ce ascunde un vitezometru gradat pana la 330 de kilometri pe ora, si scaunele fata cu suport lateral marit, insa nici infinitele insertii de piele sau accentele de lemn masiv ori fibra de carbon - prezente in functie de doleantele clientului, nu vor trece chiar neobservate.

BMW M4 Convertible - Galerie FotoBMW M4 Convertible - Galerie Foto

BMW M4 Convertible - Galerie Foto

Intreaga galerie foto, ce cuprinde peste 230 de imagini ale noului BMW M4 Convertible, poate fi admirata la urmatoarea adresa.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (242) Poze BMW M4 Convertible - Galerie Foto
mai multe