Statul roman scoate la vanzare un Lamborghini confiscat de DIICOT

Statul roman scoate la vanzare un Lamborghini confiscat de DIICOT
  • Un Lamborghini Aventador confiscat de DIICOT va fi scos la vanzare de ANABI
  • Pretul automobilului italian cu motor V12 nu ramane decat un mister pentru moment
Distribuie pe Facebook

Un Lamborghini Aventador confiscat de DIICOT va fi scos la vanzare de ANABI, potrivit unui anunt publicat pe Facebook.

In luna martie 2021, Tribunalul Galati a admis solicitarea ANABI privind valorificarea anticipata a unui autovehicul Lamborghini Aventador aflat in administrarea Agentiei. In aceasta speta avand ca obiect cercetarea infractiunilor de constituire grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism, Agentia a fost desemnata custode al autoturismului de catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Galati.

Agentia a initiat demersuri similare, formuland cereri adresate, dupa caz, procurorului sau instantei, in vederea incuviintarii valorificarii cu privire la toate bunurile mobile aflate in administrare (valoare estimata de aproximativ 2.500.000 euro).

In contextul promovarii unei strategii integrate privind recuperarea creantelor provenite din infractiuni, ANABI propune flexibilizarea mecanismului care sa permita valorificarea anticipata a bunurilor sechestrate.

In ultimele zile, ANABI inregistreaza o crestere a numarului de cauze in care Agentia este sesizata de catre procurori si instantele de judecata in vederea administrarii si valorificarii bunurilor indisponibilizare in procese penale. ANABI urmeaza a valorifica prin licitatii publice urmatoarele bunuri: Lamborghini Aventador, Skoda Octavia, BMW 218D, BMW 216D, Volkswagen Passat, BMW 540D Xdrive, precum si 10.608 litri motorina.

In conformitate cu dispozitiile art. 5 din Legea nr.318/2015, Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate isi desfasoara activitatea cu respectarea urmatoarelor principii: legalitatea, confidentialitatea, integritatea, autonomia operationala, celeritatea, eficienta si respectarea drepturilor si intereselor legitime ale proprietarilor, ale titularilor altor drepturi asupra bunurilor si ale tertilor, se arata intr-un anunt publicat de ANABI pe Facebook.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Martie 2021