Sunt mai bine de 9.400 de cai putere in aceste imagini. GALERIE FOTO

Sunt mai bine de 9.400 de cai putere in aceste imagini. GALERIE FOTO
  • Bugatti a adus la Goodwood mai bine de 9.400 CP
  • Francezii au sosit alaturi de sase exemplare Veyron
  • Vizitatorii au putut admira si modele Chiron
Distribuie pe Facebook

Bugatti a adus la Goodwood o herghelie formata din mai bine de 9.400 de cai putere. Compania franceza, detinuta in prezent de nemtii de la Volkswagen, a expus in fata publicului sase exemplare Veyron, plus doua Chiron.

Editia din acest an a Festivalului de Viteza de la Goodwood s-a incheiat, insa in urma acesteia raman mai multe fotografii la rezolutie mare ale 'desfraului' automobilistic de la fata locului.

Bugatti la Goodwood

'Desfrau' la care au luat parte si francezii de la Bugatti, compania detinuta in prezent de Grupului Volkswagen raspunzand provocarii cu nu mai putin de opt modele si peste 9.400 de cai putere.

Mai exact, vizitatorii au putut consemna prezenta a sase exemplare Veyron, printre care si unul dintre cele doar cinci exemplare ale editiei speciale cu caroserie din carbon si aluminiu polisat Pur Sang.

O alta aparitie de senzatie a constituit-o modelul Veyron Super Sport World Record Edition, echipat cu un motor W16 de 1.200 de cai putere si construit la randul sau in numai cinci unitati.

Bugatti la Goodwood

Intr-un final, Bugatti a mai adus la Goodwood si cea mai noua bijuterie a industriei auto franceze, vizitatorii respectivului eveniment fiind surprinsi nu cu unul, ci cu doua automobile Chiron.

Unul dintre acestea a renuntat la timidate si a acceptat sa participe la proba de 'viteza in coasta' propusa de organizatori, oferindu-le astfel spectatorilor rara ocazie de a vedea 1.500 de cai putere in actiune.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Bugatti la Goodwood
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Iulie 2017