Sunt multe masini sport care nu ating o asemenea viteza. Demonstratie de forta cu limuzina momentului in Germania

Sunt multe masini sport care nu ating o asemenea viteza. Demonstratie de forta cu limuzina momentului in Germania
  • Noul Mercedes E63 AMG ofera un motor V8 de patru litri si 612 CP
  • Automobilul german sprinteaza pana la 100 km/h in 3.4 secunde
  • Pretul de pornire pentru Romania se ridica este de 122.838 euro
Distribuie pe Facebook

Pusa in miscare de o herghelie formata din 612 cai putere, versiunea de top a noului Mercedes E63 AMG atinge viteze maxime la care anumite masini sport nici macar nu indraznesc sa viseze.

Introdusa cu surle si trambite la sfarsitul anului trecut, cea mai recenta generatie a modelului Mercedes E63 AMG impresioneaza mai intai prin performante si abia apoi prin lux, design sau tehnologii.

Nu de alta, dar atunci cand este servita in versiunea de top S, care gazduieste in compartimentul motor un V8 bi-turbo de patru litri si 612 cai putere, super-limuzina din Affalterbach are nevoie de numai 3.4 secunde pentru atinge primii 100 km/h.

Cu gura cascata ne lasa, de altfel, si viteza maxima a masinii ce se pregateste de sosirea unui nou BMW M5, urmatorul material video surprinzand creatia germana in actiune la 307 kilometri pe ora.

O valoare la care anumite automobile sport de renume, precum Aston Martin V8 Vantage, Chevrolet Corvette, Porsche 911 Carrera sau Maserati GranTurismo, viseaza de ani de zile sa o atinga fara interventia anumitor companii de tuning.

Daca mai conteaza, cea mai recenta generatie a modelului Mercedes E63 AMG o face si in stil, in timp ce pasagerii se bucura de masajul scaunelor din piele sau fidelitatea sistemului audio marca Burmester.

Apoi, daca mai conteaza, super-limuzina din Affalterbach preia mai multe tehnologii de la versiunea standard, care ii permit sa fie parcata cu ajutorul unei aplicatii prin intermediul telefonului mobil sau chiar sa se conduca pe strada aproape singura.

Pentru cei dornici sa experimenteze astfel de senzatii, tinem sa reamintim inca o data - in cazul in care mai era cumva nevoie, ca impresionanta creatie germana porneste in Romania de la 122.838 euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe