Sunt numai 1.036 in lume si toate arata la fel. Se cauta cumparator pentru cea mai ciudata masina lansata vreodata

  • Sunt numai 1.036 in lume si toate arata la fel
  • Se cauta cumparator pentru cea mai ciudata masina lansata vreodata
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare aspirata cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri ofera doar 210 CP.

Fabricata in cursul anului 1992, aceasta Alfa Romeo SZ scoasa de curand la vanzare pe platforma eBay.com este masina cu numarul 526 dintr-un total de numai 1.036 rezultate in urma unei colaborari cu Zagato. Toate unitatile produse arata insa la fel, cu o combinatie de rosu si negru la exterior, plus un interior imbracat in piele de culoare bej.

Alfa Romeo SZ de vanzare

O motorizare aspirata cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri, care ofera doar 210 CP, reprezinta singura optiune in materie de propulsie, de livrarea valorii cu pricina catre puntea spate ocupandu-se exclusiv o cutie manuala cu cinci rapoarte, potrivit informatiilor vremii.

Asa se face ca, atunci cand vine vorba despre performante, masina cunoscuta sub denumirea de Alfa Romeo SZ are nevoie de aproximativ sapte secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 km/h. Fisa cu specificatii tehnice a sportivei produse alaturi de Zagato, in 1.036 de unitati, culmineaza cu viteza de top de 245 km/h, se arata in anuntul oficial.

Daca discutia se muta, in schimb, catre nota de plata... ei bine, suma de platit in cazul de fata, in care instrumentele din spatele volanului cu design in trei spite indica aparent peste 53.000 de kilometri parcursi in total, pana in ziua de astazi, se ridica la 65.000 de dolari.

Alfa Romeo SZ de vanzare

Alfa Romeo SZ de vanzare

Alfa Romeo SZ de vanzare

Alfa Romeo SZ de vanzare

Alfa Romeo SZ de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Alfa Romeo SZ de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 August 2020