SV 9 Competizione - Primele fotografii reale!

SV 9 Competizione - Primele fotografii reale!
Am vazut si am savurat din plin primele imagini prelucrate pe calculator cu SV 9 Competizione, insa astazi este timpul pentru ceva special: primele fotografii reale cu superbul model americano-italian! Imbracarea modelelor Corvette in haine desenate de designerii companiilor auto din Italia este un lucru dorit si asteptat de mult timp, dar care a lipsit in toata perioada care a facut trecerea de la epoca masinilor clasice la cele moderne. Dar intr-o industrie care mai nou revigoreaza automobilele vechi si consacrate, ne bucuram ca marii constructori recurg din nou la modele de demult. Asa s-a nascut SV9 Competitione, un C6 Corvette, dar care poarta haine dupa ultima moda de la Milano.
Distribuie pe Facebook

Imagineaza-ti un mix intre Alfa Romeo 8C Competitione din care exemplarul de mai sus isi trage inspiratia si un Corvette contemporan si esti aproape de a intui designul noului SV9 Competitione.

Alaturi de o caroserie din fibra de carbon, SV-ul are un interior un pic mai aparte, o noua evacuare ce ii da masinii un plus de 14CP si cauciucuri Pirelli Pzero Rosso.

Automobilul pretinde ca ajunge de la 0-100km/h in 4 seunde fara virgula si face sfertul de mila in 12 secunde, tot fara virgula.

Modelul se va lansa la Salonul de la San Francisco desfasurat weekend-ul acesta, clientul avand posibilitatea sa aleaga intre 25 de variante in care sa-si vopeasca SV-ul si cinci interioare. Nu intelegem insa de ce productia este limitata la 1.000 de exemplare.

Daca iei in considerare pretul piperat al multor masini facute la comanda astazi, atunci 99.995 de dolari cat costa americano-italianul nu pare o suma asa de mare.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Un Corvette imbracat italieneste
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 August 2009