Taurul se apuca de off-road: Un nou SUV de la Lamborghini in curand!

Taurul se apuca de off-road: Un nou SUV de la Lamborghini in curand!
Cu un segment de piata mai mare decat sanii Pamelei Anderson si care tot creste, trebuie sa fi putin neinspirat sa nu oferi in gama ta de modele un SUV. Tocmai de aceea, Lamborghini se pregateste sa revina cu un astfel de automobil. Sa fie mana celor de la VAG sau italienii chiar nu au invatat nimic din esecul numit LM002?
Distribuie pe Facebook
Desi e posibil ca un astfel de model nici macar sa nu fi trecut de stadiul "Vrem si noi...", se aude ca SUV-ul Lamborghini va fi construit pe aceeasi platforma folosita si de VW Touareg, respectiv Porsche Cayenne. Se poate mai exclusivist de atat? Desi vanzarile ar exploda cu un motor diesel sub capota, monstruosul SUV se va multumi cel mai probabil doar cu un urias V12. Sau, cel putin, de asa ceva beneficia vechiul Lamborghini LM002!

Tot pe lista cu zvonuri se intrevede si un Gallardo cu motor V8. Si daca toata lumea e acum fericita, fanii unui sedan super sport fabricat in Sant'Agata Bolognese nu au inca nici un motiv: constructorul italian nu are de gand sa lanseze o versiune de serie a conceptului Estoque.Momentan...

Distribuie pe Facebook
mai multe