Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca a vandut peste 15.000 de masini pana acum

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca a vandut peste 15.000 de masini pana acum
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta ca a vandut peste 15.000 de masini pana acum
Distribuie pe Facebook

O performanta notabila judecand dupa nota de plata formata din sase cifre, de peste 200.000 de euro.

Prezentata publicului larg chiar in ultimele zile din 2017, la mai bine de cinci ani de la conceptul cu acelasi nume, noua gama pe nume Lamborghini Urus reprezinta un real succes. O recunoaste, cu zambetul pe buze gura pana la urechi, si conducerea companiei producatoare, care a dezvaluit recent ca exemplarul cu numarul 15.000 tocmai a parasit linia de asamblare.

Disponibila la vanzare in schimbul unei sume de peste 200.000 de euro, respectiva masina gazduieste in compartimentul motor un benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine, de provenienta Porsche.

Construita pe aceeasi platforma precum Volkswagen Touareg, printre multe altele, noua gama pe nume Lamborghini Urus vine cu 650 de cai putere pe ambele punti. O transmisie automata cu opt rapoarte este oferita in standard, drept pentru care acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.6 secunde, potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Seria vestilor bune continua cu viteza maxima de aproximativ 305 kilometri pe ora, respectiva masina beneficiind si de un exterior pe masura performantelor, compus din nenumarate detalii angulare.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, noua gama pe nume Lamborghini Urus a pregatit o configuratie extrem de familiara, cu trei display-uri supradimensionate la nivelul panoului de bord, a la Audi Q8. Fiecare serveste unui scop bine definit, de la afisarea instrumentelor digitale si configurabile pana la gazduirea comenzilor care insotesc instalatia de climatizare.

Lamborghini Urus

Lamborghini Urus

Lamborghini Urus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Lamborghini Urus
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2021