Tot cu 610 CP sub capota, dar fara pachetul M. Cum arata noul M760Li in versiunea Excellence

  • Noul BMW M760Li e disponibil la vanzare si intr-o versiune Excellence
  • Aceasta promoveaza eleganta si luxul in schimbul agresivitatii
  • Sub capota regasim in continuare un V12 bi-turbo de 610 cai putere
Distribuie pe Facebook

Ca noul BMW M760Li este pus in miscare de un motor V12 bi-turbo cu 610 cai putere la datorie, ei bine... nu mai reprezinta niciun mister pentru nimeni.

Aceeasi versiune de top a limuzinei bavareze se mai bucura, de asemenea, si de un cuplu maxim de 800 Nm, o transmisie automata cu opt trepte de viteza sau un sistem inteligent de tractiune integrala.

Multumita formulei anterior mentionate, in centrul careia se regaseste unitatea de 6.6 litri imprumutata de la modelul Rolls-Royce Ghost si derivatele sale, noul BMW M760Li accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3.9 secunde.

In ceea ce priveste viteza maxima, versiunea de top a limuzinei bavareze se poate duce pana la 305 kilometri pe ora atunci cand este servita alaturi de optiunea cunoscuta sub numele M Driver's Package.

BMW 760Li xDrive Excellence

BMW 760Li xDrive Excellence

BMW 760Li xDrive Excellence

O alta caracteristica interesanta a noului BMW M760Li - cunoscuta la randul ei deja de intreaga planeta, are legatura cu disponibilitatea respectivului automobil in mai multe variante... atat de caroserie, cat si de echipare.

Pe langa posibilitatea cumparatorilor de a opta pentru un ampatament normal sau unul marit, versiunea de top a limuzinei bavareze le mai permite clientior sai inclusiv sa renunte la pachetul M-Sport.

Botezata Excellence, 'cealalta' varianta a noului BMW M760Li promoveaza eleganta si luxul in schimbul agresivitatii si al sportivitatii, toate M-urile inscrise la nivel de interior si exterior fiind inlocuite de inscriptii V12.

Numeroase modificari sinonime cu rafinamentul au fost aduse si spoilerelor fata / spate sau pragurilor laterale, in timp ce janele din aliaj prezinta acum un design diferit, plus etriere finisate in negru.

La interior, versiunea de top a limuzinei bavareze mai propune, pe langa inscriptiile V12 proaspat aparute in peisaj, si un vitezometru gradat pana la 'numai' 260 km/h, volan in piele, plus lemn, dar si accente Individual.

Acestea fiind spuse, iata cum arata in realitate noul M760Li Excellence, modelul cu pricina ajungand recent pe podeaua faimosului showroom BMW din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

BMW 760Li xDrive Excellence

BMW 760Li xDrive Excellence

BMW 760Li xDrive Excellence

BMW 760Li xDrive Excellence

BMW 760Li xDrive Excellence

BMW 760Li xDrive Excellence

BMW 760Li xDrive Excellence

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze BMW 760Li xDrive Excellence
mai multe