Toti raman cu gura cascata cand vad interiorul acestui BMW Seria 8. E facut la comanda si...

  • Un BMW Seria 8 din '99 se vinde acum in Olanda
  • Automobilul bavarez se bucura cu o configuratie speciala
  • Propulsia este asigurata de un motor V8
Distribuie pe Facebook

... arata diferit de tot ce ai vazut pana acum. Iar vestea cea buna este ca toate aceste lucruri se pot spune si despre exterior.

BMW a lansat la inceputul acestei veri o noua generatie a modelului Seria 8, iar primele exemplare vor fi disponibile la vanzare in doua versiuni de motorizare. Daca motorul de baza ia forma unui diesel cu sase cilindri si capacitatea de trei litri, configuratia de top ofera un benzinar V8 biturbo, de 4.4 litri si 530 de CP.

O unitate cu opt cilindri si capacitatea de 4.4 litri regasim inclusiv sub capota acestui 840Ci din anul 1999, unitatea respectiva producand insa numai 286 CP. Diferente majore intre cele doua automobile intalnim si la nivelul cutiei de viteze: o automata cu doar cinci rapoarte, care lucreaza in cazul de fata cu un sistem RWD.

Ramas putin in urma din punct de vedere tehnic, exemplarul scos de curand la vanzare in Olanda reuseste sa recupereze in special prin liniile si formele clasice ale caroseriei. Vopsite, dupa cum reiese si din fotografiile atasate anuntului publicat pe un site de specialiate, intr-o nuanta mai putin obisnuita de verde Barbados.

Nici despre combinatia de culori care acopera numeroasele suprafete din piele de la interior nu se poate spune ca este ceva banal, ce vezi in fiecare zi, proprietarul original al acestui BMW 840Ci din anul 1999 mergand pe negru si turcoaz. Ornamentele din lemn masiv ajuta la randul lor la crearea unei experiente unice.

In ceea ce priveste lista cu dotari, exemplarul din cazul de fata se poate lauda cu numeroase optiuni din gama M - precum suspensie, jante, volan si chiar body kit, plus climatizare automata, cruise control, scaune cu reglare electrica si functie de memorare a pozitie, trapa, telefon sau instalatie de spalare a farurilor, daca vrei.

BMW 840Ci de vanzare

BMW 840Ci de vanzare

BMW 840Ci de vanzare

BMW 840Ci de vanzare

BMW 840Ci de vanzare

BMW 840Ci de vanzare

BMW 840Ci de vanzare

BMW 840Ci de vanzare

BMW 840Ci de vanzare

BMW 840Ci de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze BMW 840Ci de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Noiembrie 2018