Trebuia sa se bata cu M5, dar se vinde la pret de Dacie. Masina din 2005 are motor V8 supraalimentat si cutie manuala

  • Un american si-a scos la vanzare vechiul Cadillac CTS-V
  • Sedanul din 2005 vine cu un motor V8 supraalimentat
  • Cumparatorul va avea de achitat pe masina 19.500 de dolari
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv scaune fata cu actionare electrica, tapiterie realizata din piele de culoare neagra, plus instalatie audio cu opt difuzoare.

Lansata pe piata la inceputul anilor 2000, prima generatie a modelului Cadillac CTS a fost disponibila la vanzare in numeroase versiuni de motorizare. Printre acestea si o varianta de performanta CTS-V, menita sa concureze impotriva mult mai celebrului BMW M5.

Animata de o unitata aspirata in opt cilindri, de 5.7 litri si 400 cai putere, masina companiei americane reusea sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de cinci secunde.

Insuficient pentru proprietarul acestui exemplar din 2005, care a montat in compartimentul motor inclusiv un sistem de supraalimentare cu compresor mecanic. Exceptand un nou kit de ambreiaj, cutia manuala cu sase trepte de viteza a scapat complet neatinsa.

Scos de curand la vanzare peste Ocean, in orasul South Lyon din statul Michigan, respectivul Cadillac CTS-V se mai poate lauda si cu o evacuare Corsa, plus diferential mecanic.

Pentru amatorii de confort, masina americana fabricata la mijlocul anilor 2000 ofera scaune fata cu actionare electrica, tapiterie din piele de culoare neagra si instalatie audio cu opt difuzoare. Nu lipsesc insa din meniu nici climatizarea automata sau navigatia pe DVD.

Referitor la pretul de vanzare al exemplarului in cauza, care se remarca la exterior printr-o caroserie de culoare gri si jante din aliaj Linea Corse, acesta se ridica la suma de 19.500 de dolari.

Cadillac CTS-V de vanzare

Cadillac CTS-V de vanzare

Cadillac CTS-V de vanzare

Cadillac CTS-V de vanzare

Cadillac CTS-V de vanzare

Cadillac CTS-V de vanzare

Cadillac CTS-V de vanzare

Cadillac CTS-V de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Cadillac CTS-V de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Iunie 2019