Trebuie sa schimbi frecvent rezervorul, iar asta costa 100.000 dolari. Stai sa vezi nota de plata pentru revopsirea caroseriei

Trebuie sa schimbi frecvent rezervorul, iar asta costa 100.000 dolari. Stai sa vezi nota de plata pentru revopsirea caroseriei
  • Un fost proprietar de McLaren F1 rememoreaza cat costa intretinerea masinii britanice
  • Potrivit acestuia, schimbul de anvelope se face la fiecare 2-3 ani, pentru 50.000 de dolari
  • Cel mai rapid model aspirat din lume necesita un rezervor nou la 5 ani, care costa 100.000$
Distribuie pe Facebook

Fostul proprietar al unui McLaren F1 rememoreaza in fata camerelor de filmat sumele astronomice de bani necesare intretinerii celui mai rapid automobil cu motor aspirat din lume.

Chiar daca cea mai noua creatie a britanicilor de la McLaren s-a vandut ca painea calda, nu sunt deloc putini clientii care ar renunta in secunda urmatoare la propriul Senna pentru un F1 fabricat acum doua decenii.

Inainte insa de a pune mana pe un exemplar al primului automobil de strada din lume cu un sasiu monococ realizat din fibra de carbon, persoanele interesate direct ar trebui sa cunoasca sumele de bani necesare intretinerii acestuia.

Potrivit unui fost proprietar al celui mai rapid model cu motor aspirat din lume, rezervorul de benzina al unui McLaren F1 trebuie inlocuit la fiecare cinci ani, iar operatiunea cu pricina costa... undeva in jurul a 100.000 de dolari.

Schimbul de anvelope se face la 2-3 ani si se traduce printr-un minus de 50.000 de dolari in buzunarul posesorului, in aceasta suma de bani fiind inclusa si echilibirarea... pe circuit, spre deosebire de ce ofera alte companii.

Ar mai fi si alte costuri ridicole pe care britanicii le percep persoanelor care detin un McLaren F1, insa niciunul nu reuseste sa depaseasca nota de plata pentru revopsirea caroseriei in doua portiere: aproximativ 300.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Decembrie 2017