Trei automobile inovatoare care isi pregatesc lansarea in 2014

Trei automobile inovatoare care isi pregatesc lansarea in 2014
  • Anul 2014 vine cu noi modele de masini inovatoare si ultraperformante
  • Alfa Romeo revenirea pe piata din Statele Unite ale Americii cu supercarul 4C
  • Cadillac lanseaza modelul ELR, Porsche se apuca de vandut hibridul 918 Spyder
Distribuie pe Facebook

Anul 2014 vine cu noi modele de masini inovatoare si ultraperformante. De la subcompacte supereficiente, cum ar fi noul Nissan Versa Note la ultimul supercar Porsche 918 Spyder, anul viitor se anunta unul fastuos si plin de surprize. Asadar, acestea fiind spuse, iata cateva dintre cele mai asteptate si promitatoare autoturisme ce vor fi lansate in 2014!

1. Alfa Romeo 4C

Alfa Romeo 4C - Galerie Foto

Alfa Romeo isi pregateste in 2014 revenirea pe piata auto din Statele Unite ale Americii intr-un mod subtil. La sfarsitul anului 2013 sau inceputul lui 2014, Alfa Romeo va lansa noul model 4C, o masina sport, spectaculoasa, a carei sosire este asteptata cu nerabdare de iubitorii marcii.

Alfa Romeo a apelat la serviciile celebrului producator de masini de curse Dallara pentru fabricarea unui sasiu unic, din fibra de carbon si substructuri de aluminiu. Noul 4C de la Alfa Romeo va avea un motor in patru cilindri, cu capacitate de 1,75 litri, si va dezvolta pana la 240 de cai-putere, la o greutate de aproximativ 1 tona.

2. Cadillac ELR

Cadillac ELR

Tot la inceputul anului 2014 va fi lansat pe piata si noul model Cadillac ELR, un vehicul electric cu motor pe benzina pe post de generator. Noul Cadillac ELR va fi construit pe platforma modelului Chevrolet Volt, insa acesta este un model sport mult mai luxos si nu se aseamana deloc cu autoturismele electrice econome lansate pana acum. Cadillac ELR se anunta a fi o masina energica, mult mai usor de condus, cu un design interior elegant si sofisticat.

3. Porsche 918 Spyder

Porsche 918 Spyder - Versiunea de serie

Razboiul supercarurilor reincepe din nou in 2014. Dupa ce McLaren a tras prima salva cu P1, acum este randul lui Porsche, care a anuntat lansarea pe piata a noului 918 Spyder anul viitor. Bazandu-se pe lectiile invatate din programele de curse, Porsche a realizat un concurent de temut pentru McLaren si Ferrari. Noul Porsche 918 Spyder va avea motoare electrice atat in fata, cat si in spate, insa va fi dotat si cu un motor V8 de 4,6 litri, intreg ansamblul hibrid dezvoltand astfel pana la 887 de cai-putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe