Trei noi supercaruri, printre care si un Aston One-77, pentru Politia din Dubai

Trei noi supercaruri, printre care si un Aston One-77, pentru Politia din Dubai
Politia din Dubai continua achizitiile excentrice si, dupa Lamborghini Aventador LP700-4, respectiv Ferrari Four, se pregateste sa ofere pe mainile agentilor sai trei alte noi automobile de inalta performanta.
Distribuie pe Facebook

Vorbim pentru inceput de un Mercedes SLS AMG, automobil propulsat de un V8 de 6.3 litri si 571 cai putere, capabil sa ofere atat o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 3.8 secunde, cat si o viteza maxima de aproximativ 317 kilometri pe ora.

Politia din Dubai - Noi masini

Urmatorul pe lista este un Bentley Continental GT cu motorizare W12 twin-turbo de sase litri, automobil ce se poate lauda cu nu mai putin de 575 cai putere si 700 Newton-Metri, cifre arhisuficiente pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 4.5 secunde, respectiv o viteza maxima de circa 316 kilometri pe ora.

Politia din Dubai - Noi masini

De asemenea, sub comanda Politiei din Dubai se va regasi, mai nou, si un exclusivist Aston Martin One-77, un model fabricat in numai 77 de exemplare, fiecare dintre acestea fiind inzestrat cu un urias V12 de 7.3 litri capabil sa genereze peste 700 de cai putere.

Politia din Dubai - Noi masini

Asadar, cu o flota in care regasim automobile precum Aston Martin One-77, Bentley Continental GT, Ferrari FF, Lamborghini Aventador LP700-4 sau Mercedes SLS AMG, intrebarea este oare ce mai urmeaza in viitor: un Bugatti Veyron?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Mai 2013