Tu stiai: Ce masina conduce Chris Harris?

Tu stiai: Ce masina conduce Chris Harris?
  • Tu stiai: Ce masina conduce Chris Harris?
  • Indiciu: are un motor twin-turbo de trei litri si 410 CP
Distribuie pe Facebook

Indiciu: are un motor twin-turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, care livreaza rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 410 CP si 550 Nm.

Ce masina conduce, in viata de zi cu zi, celebrul pasionat de masini, jurnalist auto si prezentator al emisiunii Top Gear Chris Harris? Raspunsul nu ar trebui sa surprinda pe nimeni, daca este sa tinem cont mai ales de dragostea declarata pentru condus a britanicului: un BMW M2 Competition.

Anuntat in prima parte a anului 2018, modelul de performanta al producatorului bavarez impresioneaza in special prin motorul de sub capota: un benzinar cu sase cilindri in linie si doua turbine, imprumutat de la generatia anterioara a duoului M3 si M4, evident.

In cazul de fata, faimosul propulsor pe benzina, cu capacitatea de trei litri, dezvolta numai 410 CP - de la 431 CP, cu mentiunea ca valoarea din dreptul cuplului maxim a ramas neschimbata: 550 Nm. Deloc surprinzator, exemplarul lui Harris se poate lauda inclusiv cu serviciile unei cutii manuale.

Drept urmare, prima suta de kilometri pe ora va veni dupa 4.4 secunde, ceea ce reprezinta un plus de 0.2 secunde comparativ cu performantele versiunii echipate cu transmisia automata in sapte rapoarte, de tip DCT, daca mai era nevoie de o astfel de precizare.

Referitor la aspectul stilistic, absolut fiecare BMW M2 Competition iesit de pe linia de asamblare a companiei bavareze vine cu nenumarate detalii restilizate pentru o doza extra de agresivitate, precum prize supradimensionate de aer, evacuare sport cu patru tobe de esapament. Si asa mai departe.

BMW M2 Competition

BMW M2 Competition

BMW M2 Competition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze BMW M2 Competition
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2021