Tuning de fabrica: Noul BMW M6 ofera 600 CP cu pachetul Competition

Tuning de fabrica: Noul BMW M6 ofera 600 CP cu pachetul Competition
  • BMW prezinta noul M6 Competition Package
  • Masina bavareza ofera un total de 600 CP
  • Sprintul 0-100 km/h dureaza fix 3.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Nemultumit de performantele noului BMW M6? Nici o problema! Spre deosebire de concurenta directa, modelul bavarez poate fi tunat inca din fabrica.

Tot ce trebuie sa faci e sa bifezi pachetul Competition "strecurat" pe lista cu optionale, iar situatia se va imbunatati vizibil: in urma tratamentului suferit, motorul V8 bi-turbo prezent la datorie livreaza un total de 600 CP si 700 Nm - indeajuns pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa coboare pana la 3.9 secunde.

Aceeasi fisa cu specificatii tehnice ne mai intampina si cu un timp de doar 11.8 secunde pentru sprintul 0 - 200 km/h, pe cand viteza maxima... ei bine, ramane in continuare limitata la 250 km/h. Asta daca nu cumva optezi si pentru solutia M Driver’s Package, care urca valoarea cu pricina pana la 305 kilometri pe ora.

Noul BMW M6 Competition PackageNoul BMW M6 Competition Package

Noul BMW M6 Competition Package

Daca performantele in linie dreapta nu reprezinta insa prioritatea ta numarul zero, atunci afla ca de pe lista bunatatilor ce caracterizeaza noul BMW M6 Competition nu lipsesc nici modificarile - aduse suspenisiei, diferentialului activ si sistemului M Dynamic Mode, sinonime cu un plus de agilitate in viraje.

Pe plan estetic, ingredientele magice din componenta noii retete - a carei disponibilitate va deveni realitate incepand cu luna iulie a acestui an, se limiteaza la o simpla pereche de jante cu design in sapte spite si dimensiuni de 20 inch, oferita in compania unor tips-uri finisate intr-o nuanta cromata de negru.

Informatiile oficiale cu privire la pretul de pornire al noului BMW M6 Competition lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa este bine de stiut ca pachetul cu pricina poate fi comandat atat de clientii versiunii Coupe, cat si de cumparatorii variantelor (de caroserie) Convertible, respectiv Gran Coupe.

De asemenea, ramane de vazut daca si cand se vor putea bucura de 600 CP si cei care prefera ultima generatie a modelului BMW M5 - si, bineinteles, nu au apucat sa puna mana pe unul dintre cele 300 de exemplare ale editiei aniversare "30 Jahre M5".

Noul BMW M6 Competition Package

Noul BMW M6 Competition Package

Noul BMW M6 Competition Package

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Noul BMW M6 Competition Package
mai multe